ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

عرضه گوشت بلدرچین و کبک

عرضه گوشت بلدرچین و کبک

گوشت بلدرچین و کبک حس دارای مزایای زیر است:
1-دارای مجوزهای قانونی:
کشتار و بسته بندی محصولات حس با مجوز سازمان دامپزشکی و تحت شرایط بهداشتی انجام می شود.
2- عرضه فقط بصورت منجمد:
گوشت بلدرچین حس فقط بصورت منجمد عرضه می شود. به دلیل اینکه مصرف گوشت تازه بلدرچین نسبتا کم است بنابراین در صورت توزیع تازه آن ممکن است در مدت 72ساعت ماندگاری گوشت تازه، مصرف نشود. متاسفانه خیلی از پخش کنندگان گوشت تازه اینگونه گوشتهای فروش نرفته را مجدداً منجمد می کنند که کیفیت آن به شدت کاهش می یابد و معمولا دارای بوی نامطبوع است. برخی از پخش کنندگان گوشت تازه فروش نرفته را با مواد شمیایی نامناسب شستشو می دهند تا بوی آن از بین برود ولی اثرات خطرناکی بر روی گوشت باقی می گذارد.
3- بسته بندی بدون احشاء داخلی:
گوشت بلدرچین و کبک به صورت بدون سر، یدون پا و کاملا شکم خالی عرضه می گردد. هر چند این کار افت لاشه زیادی برای ما دارد ولی چون این احشاء سریع الفساد هستند در صورت نگهداری طولانی مدت سبب فساد گوشت می شوند.
4-بسته های کوچک:
گوشت منجمد باید بلافاصله بعد از یخ گشایی مصرف شود. متاسفانه بسیاری از مصرف کنندگان گوشت را در بسته های بزرگ خریداری می کنند و چند بار یخ گشایی کرده و دوباره منجمد می کنند. این کار سبب افت کیفیت گوشت و در صورت نگهداری بلند مدت سبب فساد گوشت می شود.
5-انجماد در تونل انجماد صنعتی:
معمولا مدت نگهداری گوشت های منجمد در دمای منهای 18درجه سانتیگراد حداکثر 9ماه است (دمای فریزر) ولی این در صورتی است که گوشت توسط تونل انجماد به سرعت منجمد شود (یعنی دمای منهای 45درجه سانتیگراد) متاسفانه بسیاری از مصرف کنندگان، گوشت را توسط فریزرهای خانگی منجمد می کنند که در این صورت مدت نگهداری گوشت حداکثر یکماه است و بعد از آن کیفیت افت شدیدی خواهد داشت.
اطلاعات بیشتر در سایت www.qhes.ir
جهت هماهنگی برای پخش و پذیرش نمایندگی محصولات حس لطفا با شماره *********** , ***********تماس بگیرید

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان البرز
آدرس :  استان البرز - کرج
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: عرضه گوشت بلدرچین و کبک
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :