ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

فروش کمپوست قارچ زیر قیمت بازار

فروش کمپوست قارچ زیر قیمت بازار

قیمت : کیلویی 570

گروه تولیدی تلار شمال سبز در استان مازندران کمپوست قارچ دکمه ای را با بالاترین کیفیت و زیر قیمت بازار در اختیار تمامی تولید کنندگان قارچ قرار میدهد
کمپوست قارچ کیلویی 570 تومان


قارچ های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، سلفور و فسفر می باشد
همچنین قارچ های خوراکی
•.......................ضد تومور و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن
•......................تنظیم کننده قند و فشار خون و کاهش دهنده کلسترول خون
•......................عامل جلوگیری از انسداد عروق در بدن
•......................بازدارنده التهاب های پوستی
•......................و نیز یک ماده ضد آلرژی محسوب میشوند
آهن
مقدار آهن 1 میلی گرم در 100 گرم قارچ تازه است که بر خلاف دیگر سبزیجات که مقدار جذب آهن آنها در بدن کم است ، این مقدار کاملاً قابل جذب ( بیش از 90 درصد ) در بدن شما است
پتاسیم
نقش پتاسیم در بدن بسیار مهم و حیاتی است . در تنظیم ضربان طبیعی قلب ، تنظیم مایعات بدن و نیز عملکرد عضلات و عصب نقش دارد . مصرف غذاهایی مانند قارچ ، سبزیجات و میوه ها که مقدار زیادی پتاسیم دارند . همچنین مصرف غذاهای کم کالری و کم چربی مانند قارچ از افزایش فشار خون و کلسترول جلوگیری می کند
کالری قارچ و کاهش وزن
کالری کم ، مقدار بسیار ناچیز چربی و فقدان سدیم در قارچ ها باعث شده است تا از قارچ ها به عنوان یک ماده غذایی رژیمی برای کاهش وزن بسیار استقبال شود . تقریباً 90 درصد قارچ را آب تشکیل می دهد ، همین مسئله باعث احساس سیری و پر شدن معده شده ، مانع مصرف زیاد غذا می شود . این قضیه به تنظیم و جلوگیری از افزایش وزن بسیار کمک می کند
آنتی اکسیدانت
آنتی اکسیدانت ها به سلول های بدن کمک می کنند تا در برابر عوامل استرس زایی شامل سرطان ، بیماری های قلبی عروقی و نیز مختل شدن دستگاه عصبی شامل پارکینسون و آلزایمر پایداری کنند . آنتی اکسیدان های فراوانی با ترکیبات شیمیایی بسیار مختلف در گیاهان وجود دارد . قارچ دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدانت ارگوتیونین که یک آنتی اکسیدانت با عملکرد بسیار قوی است ، می باشد که از خسارت وارد بر DNA جلوگیری می کند . محققین به این نتیجه رسیده اند که مقدار این ماده در چند عدد قارچ 4 برابر بیشتر از آنتی اکسیدانت موجود در جگر و مرغ است . ضمن اینکه در مقابل حرارت بسیار مقاوم بوده و از بین نمیرود . همچنین قارچ خوراکی حاوی ماده ای است که از تشکیل تومور های سرطانی سینه جلوگیری می کند و مانع از رشد تومور های سرطانی پستان میشود . قارچ تمام 9 اسید آمینه لازم برای بدن را دارا می باشند
ویتامین های موجود در قارچ
در قارچ تازه مقدار زیادی آب وجود دارد ، منظور این است که در آب قارچ تازه پروتئین ، ویتامینهای گروه B ، از جمله تیامین B1، ریبوفلاوین B2 ، ریدوکسین B6 و نیز نیاسین ، فولات ( املاح سید فولیک ) و ویتامین C که برای انسان بسیار مفید هستند به مقدار زیاد وجود دارد . کلسترول و استرول ها که برای بیمارن قلبی مضرند ، در قارچ وجود ندارند و متقابلاً ارژسترون در قارچ موجود است که توسط بدن به ویتامین D تبدیل می شود . اکثر سبزیجات فاقد اسید فولیک و ویتامین B12 هستند ، در حالی که این مواد در قارچ به میزان قابل ملاحظه ای یافت می شوند. علاوه بر ویتامین های فوق الذکر ، قارچ حاوی مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین Cاست . قارچ سرشار از پتاسیم ، آهن و ویتامین های خاص است . در واقع حاوی مقدار زیادتری ویتامین B12 و نیاسین در مقایسه با سایر سبزیجات می باشد . قارچ ها برای اشخاص گیاهخوار به عنوان طعم دهنده غذا مطلوبند و قابل فریز شدن و نگهداری برای مدت طولانی می باشد و کیفیت خود را نیز از دست نمی دهند . قارچ حاوی مقدار چشمگیری فسفر ، سدیم ، پتاسیم و مقدار کمتری آهن و کلسیم ، به علاوه حاوی مقدار ناچیزی کارنیم ، سلنیم و سرب است . قارچ یک غذای ثابت در سبد غذایی مردم کشور های مختلف با فرهنگ های مختلف و به عنوان یک منبع غذایی با ارزش مورد علاقه مردم است و به علاوه به عنوان چاشنی و ادویه مورد استفاده قرار می گیرد
قارچ به عنوان غذایی سرشار از پروتئین
قارچ توسط سازمان غذا و کشاورزی به عنوان غذایی با پروتئین بالا شناخته شده است . در کشور های پر جمعیت با رژیم گیاهخواری مثل هند ، مردم بیشتر به غلات و سایر سبزیجات دارای درصد پروتئین و سایر عناصر غذایی ضعیف وابسته اند که وجود قارچ در وعده غذایی به دلیل درصد پروتئین بالا اهمیت ویژه ای دارد . قارچ خشک 20 الی 30 درصد ( بسته به نوع آن ) و قارچ تازه حدود 3 الی 5/4 درصد پروتئین دارد . کیفیت پروتئین قارچ نسبت به سبزیجات بسیار عالی است . کلمه پروتئین واژه یونانی است که معنی اولین و بالاترین را می دهد و نام مناسبی برای ماده انسانی تشکیل دهنده زندگی و ادامه حیات همه موجودات زنده است . پروتئین مهمترین قسمت ساختمان بدن موجودات زنده و وزن خشک آنها را تشکیل میدهد . پروتئین یک ماده سازمان یافته است که با هضم شدن در بدن عناصر اصلی بدن را به وجود می آورد . به عبارت دیگر اسید های آمینه ملکول های پیچیده تر پروتئین را تشکیل می دهند . اسید های آمینه که توسط بدن انسان قابل ساختن نیستند و ضرورت آنها در تغذیه روزانه کاملاً احساس میشود . قارچ ها سرشار از این اسیدهای آمینه هستند

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان مازندران
آدرس :  استان مازندران - بابل
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: فروش کمپوست قارچ زیر قیمت بازار
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط