ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

فروش قیر امولسیون ،قیر پاش ،آسفالت سرد و... با پایینترین قیمت www.iranicc.ir

فروش قیر امولسیون ،قیر پاش ،آسفالت سرد و... با پایینترین قیمت www.iranicc.ir

لينك سايت اين آگهي

قیمت : مراجعه به سایت

قابل رقابت در کیفیت ، مزیت در قیمت ، حمل وتحویل آسان.
این مرکز با داشتن توانایی تامین قیر امولسیونی و حمل آن برای سراسر نقاط کشور آمادگی خود را جهت فروش این محصول اعلام میدارد.
همچنین این مرکز امکان تولید محصولات جانبی قیر امولسیون شبیه قیر پاش و مخازن قیر امولسیون و آسفالت سرد و ... را دارد.
لذا جهت اطلاع از قیمت به روز قیر امولسیونی هم به( صورت تک کوتینگ و هم پریم کوتینگ) و سفارش با مهندس امیر حبیبی با شماره ی *********** تماس حاصل فرمایید.
قیر امولسیون چیست ؟
امولسیون، مخلوطی از دو مایع غیر قابل امتزاج است که یکی از این مایعات به صورت ذرات ریزی، در مایع دیگر معلق می باشد.مایع معلق شده را فاز داخلی یا فاز غیرپیوسته و مایع دیگر را فاز خارجی یا فاز پیوسته می نامند.
امولسیون ها به لحاظ نوع فاز معلق به دو دسته آب در روغن و روغن در آب تقسیم می شوند.در امولسیون ها به روشهای مختلف میتوان مشخص نمود که کدام فاز پیوسته و کدام فاز غیرپیوسته است.جهت تعادل دو فاز داخلی و خارجی در امولسیون و یا به عبارت دیگر برای ساخت امولسیون و حفظ ثبات این دو فاز به صورت معلق، موادی به مخلوط دو مایع افزوده می شود که امولسیون ساز یا امولسیفایر نامیده می شود.در بعضی موارد لازم است که پایداری امولسیون را افزایش داد به این منظور ماده دیگری به نام پایدار کننده به امولسیون اضافه میگردد.
امولسیون های قیری
قیرامولسیون یک نوع امولسیون روغن در آب است.ذرات قیر در این مخلوط به صورت گلبول های معلق باردار در محلولی از آب و سایر سازنده ها شناور است.
قطر دانه های قیر معمولاً در دامنه 0.001 تا 0.002 میلی متر می باشد.
اجزای تشکیل دهنده امولسیون های قیری:
قیر Bitumen
حلال Solvent
آب Water
امولسیفایر Emulsifier
اسید Acid
پایدارکننده Stabiliser
پلیمر Polymer
قیر، آب و امولسیون ساز اجزای اصلی تشکیل دهنده امولسیون های قیری می باشند.در بعضی موارد ممکن است فاز آبی امولسیون قیری حاوی پایدار کننده نیز باشد.تحقیق در مورد سه جزء اصلی تشکیل دهنده امولسیون قیری یعنی قیر، آب و امولسیون ساز جهت درک عملکرد امولسیون قیری ضروری است.
تقسیم بندی برای امولسیونهای قیری بر اساس ضابطه های زیر می باشد:
1- ساختار یونی (علامت بار الکتریکی ذره)
2- پایداری در تماس با مصالح سنگی تند شکن (ناپایدار)، متوسط شکن(نیمه پایدار)، دیرشکن (پایدار و بسیار پایدار)
چرا امولسیون ؟
قیر در دمای محیط به حالت جامد یا نیمه جامد میباشد که کارایی لازم را ندارد ولی میتوان به سه روش زیر آنرا قابل استفاده نمود که عبارتند از:
1 -حرارت دادن قیر
2-مخلوط نمودن قیر با حلالهای نفتی(قیر محلول)
3-مخلوط نمودن قیر با آب به صورت امولسیون قیری
روش اول معمولاً برای کارهای با حجم بالا مورد استفاده قرار می گیرد.روش دوم امروزه گران تمام می شود زیرا باعث هدر رفتن حلالهای نفتی، آلودگی محیط زیست و انتشار هیدروکربنها بویژه در مناطق شهری شده و خطرات ناشی از آتش سوزی را به همراه خواهد داشت.ضمناً اجرای کار در این حالت باید در فصل مساعد و با مصالح سنگی خشک و غیر مرطوب انجام شود.
امولسیونهای قیری بر حسب مورد مصرف باید خصوصیات ویژه ای داشته باشد مثلاً مشخصات امولسیون قیری که برای ایجاد لایه چسبنده بین دو لایه آسفالتی استفاده می شود با امولسیون قیری که برای تهیه مخلوط آسفالتی سرد به کار می رود متفاوت می باشد.
در ضمن با توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی در قالب برنامه های توسعه سوم و چهارم در زمینه شاخص های زیست محیطی ، استفاده از امولسیون قیر در ایران آغاز و به تدریج جایگزین قیر محلول با حلالهای نفتی ( نظیر MC250 ) که دارای اثرات زیانبار زیست محیطی بوده و بار مالی فراوانی را به واسطه واردات نفت سفید بر کشور تحمیل می کند ، خواهد شد.
شایان ذکر است این طرح از اولویت های وزارت راه وترابری بوده و دستور العمل استفاده از محصول، توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و موسسه قیر و آسفالت تدوین و ابلاغ شده است.
هزینه بالای راه‌اندازی و نگهداری کارخانجات آسفالت گرم و مضرات زیست محیطی از یک‌سو و محدودیت توزیع و حمل آسفالت گرم از مهمترین عواملی است که در آینده بسیار نزدیک تهیه و استفاده از آسفالت گرم را در دنیا ممنوع خواهد کرد.
در حال حاضر استفاده از قیر امولسیون ( قیر با حلال غیر نفتی ) و آسفالت سرد جهت جایگزینی مد نظر قرار دارد.
امروزه چند فاکتور مهم در مورد کیفیت آسفالت مورد بررسی قرار می گیرد.
• قدرت و توانائی حمل به مسافت های طولانی.
• توانائی استفاده از آسفالت با ضخامت های کم.
• سرعت پخش آسفالت مخصوصاً در شهر های بزرگ و مجتمع های مسکونی که در اجرای پروژه ها با موانع زیادی روبه روست.
• قیمت تمام شده مناسب و ارزان.
• عدم تضاد با شاخص های زیست محیطی و سلامتی انسانی.
• سرعت راه اندازی کارخانه مادر و امکان پشتیبانی از کارگاه های اجرائی.
• پیچیده نبودن ماشین آلات مورد نیاز و سهولت استفاده.
• مناسب جهت هر نوع آسفالت و روکش ( خیابان - اتوبان - باند فرودگاه)
امروزه روند تغییر سیستم راهسازی گرم با استفاده از روشهای امولسیونی در صدر فعالیت بسیاری از کشورها قرار گرفته و میرود تا در این دهه کاملاً جای خود را با آسفالت گرم تعویض نماید.
سابقه استفاده از امولسیونهای قیری برای ساخت و نگهداری راهها به 1920 برمیگردد و از سالهای 1953 امولسیونهای قیری کاربرد گستردهای یافت و در ساخت آزادراهها، بزرگراهها، راههای اصلی، فرعی و روستایی به روش آسفالت سرد، انواع آسفالتهای حفاظتی، اندود سطحی، مصرف در لکه گیری و نگهداری و بهسازی راهها و... از آن استفاده میشود.امولسیونهای قیری دارای مزایای فراوانی هستند از قبیل:
• ایمنی بیشتر
• صرفه جویی در هزینه
• تنوع کاربرد
• صرفه جویی در مصرف انرژی
• و کاهش آلودگی زیست محیطی
• امکان استفاده آنها روی سطح مرطوب
امولسیونهای قیری بدون از دست دادن چسبندگی، لایه نازکی از قیر را بر روی مصالح سنگی یا سطوح روسازی بر جا میگذارد.
خواص امولسیون
شکست
امولسیون می بایست در خلال مراحل نگهداری و حمل و نقل پایدار باشد.اما به هنگام استفاده به سرعت بشکند، این کیفیت به آسانی با امولسیون های کاتیونی دست یافتنی است، زیرا امولسیون های کاتیونی در تماس با بیشتر مصالح دانه ای به طور شیمیایی واکنش داده و شکسته می شوند.
در بیشتر موارد مصالح دانه ای دارای با منفی می باشند و به همین خاطر امولسیون سازهایی با بار مثبت به طور الکترواستاتیک جذب مصالح دانه ای شده و باعث می شوند که امولسیون شکسته شود و علاوه بر این امولسیون سازها در این مقطع به عنوان یک عنصر چسبنده عمل می کنند.

عمل شکست می تواند از طریق انتخاب امولسیون ساز و محتوای امولسیون ساز کنترل شود.سایر عواملی که بر شکست تأثیر می گذارند، عبارتند از دما، رطوبت و نوع قیر.
یک امولسیون آنیونی به طور شیمیایی شکسته نمی شود.آب، تبخیر شده و باعث می شود که امولسیون شکسته شود که این فرایندی بسیار کندتر و با خاصیت چسبندگی بسیار ضعیف می باشد.
به طور کلی عواملی را که بر فرایند شکست امولسیون قیری تأثیر می گذارند می توان به شرح زیر طبقه بندی کرد:
- سرعت جذب آب امولسیون قیری توسط سنگدانه ها (سنگدانه متخلخل و یا سنگدانه های با بافت زبر و خشن، به دلیل جذب آب امولسیون قیری، فرایند شکست را تسریع می کنند)
- درصد رطوبت مصالح سنگی قبل از عمل اختلاط سنگدانه و امولسیون قیری.
- شرایط جوی شامل دمای محیط، رطوبت نسبی و سرعت باد.
- نیروهای مکانیکی ناشی از غلطک زنی و ترافیک.فشار غلطک تا مقدار معینی، موجب خروج آب از مصالح می شود.
- دانه بندی مصالح سنگی و نوع کانی های تشکیل دهنده آن (مخلوط های امولسیون های قیری با دانه بندی ریز سطح مخصوص زیادتری نسبت به مصالح درشت دانه دارند و لذا زودتر می شکند. نوع کانی های تشکیل دهنده سنگدانه ها نیز به دلیل احتمال واکنش شیمیایی بین امولسیون ساز در سطح سنگدانه ها بر سرعت شکست امولسیون قیری اثر می گذارد. مصالحی که بیش از اندازه مواد ریزدانه دارند و یا دارای اندود خاکی باشند شکسØ ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  تهران
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: فروش قیر امولسیون ،قیر پاش ،آسفالت سرد و... با پایینترین قیمت www.iranicc.ir
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط