ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

نرم‌افزار مدیریت محتوا یا cms

نرم‌افزار مدیریت محتوا یا cms

لينك سايت اين آگهي

قیمت : توافقی

تعریف cms

نرم‌افزار مدیریت محتوا یا Content Management System برنامه‌ای است که بطور کامل از ایجاد، مدیریت و بروزرسانی یک وب‌سایت پشتیبانی می‌کند و تمام ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت یک سایت را دارا می‌باشد.CMS چرخه زندگی یک صفحه وب را از ایجاد و بروزرسانی تا انقراض آن در بر می‌گیرد.CMS همچنین دارای قابلیت مدیریت ساختار سایت، شیوه نمایش صفحات و ارتباط آنها با منوها می‌باشد.به عبارت ساده‌تر CMS نرم‌افزاری است برای تولید وب‌سایتی حرفه‌ای.

استفاده از CMS بجای روش قدیمی صفحات ثابت از لحاظ تجاری و اقتصادی مزایای بسیار زیادی دارد از جمله:

صرفه‌جویی در زمان برای ایجاد و بروزرسانی صفحات وب

سازگاری و استحکام بیشتر

راهبری (navigation) پیشرفته

انعطاف‌پذیری بیشتر

کنترل نامتمرکز سایت

امنیت بالاتر وب‌سایت

کاهش ورود اطلاعات تکراری

کاهش چشمگیر هزینه‌های نگهداری

انواع CMS ها


CMSها دارای انواع گوناگونی هستند .از نظر طرز تلقی CMS از محتوا و سیاست کلی و محوری بروزرسانی , سیستم های مدیریت محتوا می توانند در یکی از دسته های زیر طبقه بندی شوند :


• سیستم مدیریت محتوای صفحه محور (Page base CMS) :

CMSاینها واحد اطلاعاتی وب سایت را صفحه در نظر گرفته اند .به عبارت دیگر سایت را هویتی متشکل از صفحات می دانند و لذا تمام سعی خود را مصروف مدیریت صفحه می کنند و به مدیر سایت امکان ایجاد صفحاتی مجزا , دارای لینک به دیگر صفحات , و قابل ذخیره سازی روی سرور هاست به یکی از فرمت های htm , html , asp , php , jsp , ... را می دهند .نقطه کمال اینگونه CMS ها حداکثر پیاده سازی محیطی با توانایی های Microsoft Front Page یا Macromedia Dreamwaver است .جستجو در این سایت ها بر اساس اطلاعات متنی موجود در صفحات است و عبارت Search شده را در هر صفحه ای که یافت , لینک آن صفحه را خواهد آورد .
استفاده از اینگونه CMS ها دارای ویژگی ها و مزایا و معایبی است :

با اینگونه CMS ها می توان وب سایت های مقیاس کوچک (Small Web) - از 10 صفحه تا 100 صفحه - و وب سایت های مقیاس متوسط (Medium Web) - از 100 صفحه تا 1000 صفحه - را پیاده سازی کرد .لکن راه اندازی سایت های مقیاس بزرگ (Large Web) - از 1000 تا 10000 صفحه - و بالاتر با چنین CMS هایی میسر نیست.زیرا اینگونه CMS ها , اصولا از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنند و ایجاد صفحات بصورت دستی است .

اینگونه CMS ها انعطاف پذیری فوق العاده ای در طراحی دلخواه ظاهر گرافیکی صفحات اصلی و صفحات داخلی سایت در اختیار می گذارند به نحوی که کاربر می تواند هر کدام از صفحات داخلی خود را به نحو دلخواه طراحی کند.البته تغییر کلیات گرافیکی سایت از صفحات اول به صفحات داخلی , در هیچ وب سایت رسمی جایگاهی ندارد و اگر در سایتی مانند Yahoo با حرکت به صفات داخلی شمای سایت عوض می شود به این خاطر است که مثلا بخش آب و هوای یاهو Weather.Yahoo.com خود در واقع سایتی مجزا با کارکردی مجزا است که بصورت زیرمجموعه ای از مجموعه عظیم یاهو دیده می شود .

کاربری که قصد دارد سایت خود را با چنین CMS ای مدیریت کند , باید تا حدود زیادی از طراحی وب و HTML سر در بیاورد .به عبارت دیگر کاربری این سیستم , مانند کاربری Microsoft Front Page یا Macromedia Dreamwaver می باشد با این تفاوت که این نرم افزار تحت وب است .امروزه که نرم افزارهای Microsoft Front Page یا Macromedia Dreamwaver خود امکان اتصال با وب هاست را دارند و کسی که به کاربری انها آشنا باشد براحتی می تواند از روی کامپیوتر خود سایت را بصورت Page base مدیریت کند ، نیازی به خرید نرم افزاری تحت وب نیست .

سیستم مدیریت محتوای قابلیت محور (Future Base CMS):

این گونه CMSها بر اساس قابلیت های مورد نیاز مشتریان بنیان گذاری شده اند .به عبارت دیگر اکثر وب سایتهای اطلاع رسانی متشکل از بخش های مختلفی می شوند که معمولا عبارت است از : مدیریت منو ، مدیریت گالری تصاویر یا آلبوم عکس ، مدیریت اعضا ، مدیریت لینکستان و ... .بنابراین ، در اینگونه از پرتال ها , مدیر سایت صفحات را مدیریت نمی کند , بلکه با استفاده از قابلیت های مذکور , اطلاعات را وارد در ساختار بانک اطلاعایتی می نماید و سپس خود CMS اطلاعات را در قالب صفحات سازماندهی خواهد کرد .

به این ترتیب مدیر سایت بدون آشنایی با آنچه در پس پرده مسائل فنی اتفاق می افتد اطلاعات را در فرم ها وارد کرده و سیستم با ذخیره سازی این اطلاعات در بانک اطلاعاتی , سایت را سازماندهی می کند .

محاسن و معایب این گونه از پرتال ها عبارتند از :

با اینگونه CMS ها می توان علاوه بر سایت های مقیاس کوچک و مقیاس متوسط , وب سایت های مقیاس بزرگ (Large Web) - از 1000 تا 10000 صفحه - و بالاتر را نیز به راحتی طراحی و پیاده سازی نمود .زیرا اینگونه CMS ها , اصولا از بانک اطلاعاتی استفاده می کنند و ایجاد صفحات بصورت اتوماتیک است .

اینگونه CMS ها انعطاف زیادی در طراحی ظاهر گرافیکی ساختار کلی سایت ندارند و لذا همیشه شمای گرافیکی ثابتی بر همه صفحات حاکم است .گرچه طراحی داخلی صفحات می تواند بسیار قوی انجام شود .

کاربری که قصد دارد سایت خود را با چنین CMS ای مدیریت کند , لازم نیست از مسائل فنی طراحی وب و HTML سر در بیاورد .زیرا این کار به صورت اتوماتیک و پشت صحنه برای وی انجام می شود .



چرا شما CMS لازم دارید؟



اگر سایت شما هر چند وقت یکبار (مثلا هر دو هفته) به روز میشود میتوانید بجای اینکه هر بار به یک شرکت طراحی وب مراجعه کنید ، خودتان با نصب یکی از این برنامه های مدیریت محتوا ، تغییراتتان را روی سایت اعمال کنید .

اگر شما سایت خود را اصلا بروز نمیکنید ، باید کم کم به فکر بیافتید ، چون بیننده های شما وقتی همیشه با یک صفحه همیشگی روبرو شوند کم کم شما را فراموش میکنند، چون چیز جدیدی برای عرضه ندارید.

می خواهیم موانع و مسائلی که سر راه ما برای داشتن یک وب سایت وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم.
ابتدا با یک سوال شروع می کنیم.آیا شما می دانید برای راه اندازی وب سایت و گرفتن خدمات آن باید به چه شرکتی مراجعه کنید؟
اگر میدانید به شما تبریک می گوییم.در غیر این صورت این امری عادی است که شما از وجود این شرکتها اطلاعی نداشته باشید.دلیل این بی اطلاعی اولین مسئله انصراف ما از راه اندازی وب سایتمان است.چون شرکتهای ارائه کننده خدمات وب سایت خیلی محدود هستند یا به طریقی قابل دسترسی نیستند.
برای بررسی مورد دوم انصراف شما از راه اندازی وب سایت، فرض می کنیم شما شرکت ارائه کننده این خدمات را پیدا کرده اید.آیا حدس میزنید اولین مسئله ای که با آن روبرو می شوید چیست؟بله.درست است.قیمت بالای فضا و خدمات.این دقیقا نقطه انصراف شما از ادامه فعالیت برای راه اندازی وب سایتتان است.
حال فرض می کنیم شما هزینه کافی را برای راه اندازی وب سایتتان دارید و فضای مورد نظرتان را خریداری می کنید.سومین مسئله ای که شما با آن روبرو می شوید بحث طراحی وب سایتتان و همینطور هزینه طراحی آن توسط طراح وب سایت است.اینجا هم جایی است که شما به خاطر همین موانع از ادامه راه منصرف می شوید.
حال فرض می کنیم شما هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ انگیزه قصد دارید حتما وب سایت خود را راه اندازی کنید.پس هزینه طراح را پرداخت می کنید و مدتی صبر می کنید تا وب سایت شما راه اندازی شود.(صرف نظر از اینکه طرح نهایی با سلیقه شما سازگار باشد یا نه) آیا می دانید بعد از این مرحله با چه مسئله ای روبرو می شوید؟درست است شما برای وب سایت خود به پشتیبانی قوی احتیاج دارید.بگذارید یک مثال ساده بزنیم.وقتی وب سایت شما راه اندازی شد، بعد از چند روز شما احتیاج به بروز کردن آن دارید.به عنوان یک مثال کوچک، مثلا می خواهید مطلب جدید یا حتی یک عکس جدید کوچک به یکی از صفحه های سایتتان یا صفحه اصلی آن اضافه کنید.مسلما برای این کار باید به طراح سایت خود مراجعه کنید که در صورت در دسترس بودن طراح، باید هزینه ای دیگر به ایشان پرداخت نمایید و مدتی را صبر کنید تا تغییرات خیلی کوچک درخواستی شما بر روی وب سایتتان اعمال شود.
تمام این مسائل از همان ابتدا تا همین طراحی، دورنماییست که شما را از داشتن وب سایت و استفاده بردن از تمامی سودها و منفعتهای آن، منصرف میکند و شما به ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  تهران
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: نرم‌افزار مدیریت محتوا یا cms
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط