ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

آموزش تکنیک های آشپزی (فیلم های آموزشی)

سری چهارم از محصولات آموزشی زبانکده

آموزش تکنیک های آشپزی، توسط فیلم های کوتاه آموزشی

این مجموعه شامل 210 فیلم آموزشی در 24 دسته بندی است.مدت زمان هر فیلم بین 1 الی 5 دقیقه بوده و در هر فیلم یک تکنیک مفید برای آشپزی آموزش داده میشود.این فیلم ها پر از نکات ریز و کاربردی در مورد آشپزی است که میتواند از شما یک آشپز حرفه ای بسازد.از نحوه شناخت گوشت و مرغ و ماهی تازه بگیرید تا آموزش برش آنها و پختن و سرو کردن.

این مجموعه با توجه به گستردگی و تنوع بالایی که دارد هم برای افراد مبتدی مفید است، و هم برای آشپز های حرفه ای که میخواهند مهارت خود را بالا ببرند.

فیلم های آموزش آشپزی در این مجموعه حاوی 24 دسته بندی مختلف است.و هر دسته بندی نیز شامل چندین فیلم و آموزش مختلف میباشد.

دسته بندی فیلم های آموزش آشپزی عبارتند از :

- مهارت های مفید آشپزی ( قطعه کردن گوشت و مرغ، خشک کردن سبزیجات، گرفتن عصاره میوه ها، بسته بندی مرغ و..... ) شامل 7 قسمت

- غلات ( شناخت غلات تازه و سالم، بسته بندی، گرفتن پوست غلات، نحوه نگهداری و پخت آنها ) شامل 7 قسمت

- سوپ های آبکی شامل 4 قسمت

- شکلات شامل 8 قسمت

- سرخ کردن بدون مواد اضافه شامل 9 قسمت

- غذاهای تخم مرغی شامل 3 قسمت

- ماهی ( شناخت ماهی تازه، تمیز کردن ماهی، انواع گوشت ماهی، فیله کردن ماهی، بسته بندی و نگهداری، انواع پخت ) شامل 15 قسمت

- فریتاتا ( املت های ایتالیایی ) شامل 2 قسمت

- کار با چاقو ( معرفی انواع چاقو و کاربرد هرکدام، نحوه تمیز کردن گوشت و مرغ و ماهی با چاقوی مناسب، نحوه تیز کردن چاقو، مهارت برش سبزیجات، آموزش برش زدن سریع و بی نقص مثل یک آشپز حرفه ای ) شامل 26 قسمت

- طعم دار کردن غذاها ( استفاده از انواع ادویه و روش های پخت با ادویه ) شامل 11 قسمت

- املت شامل 5 قسمت

- پاستا شامل 17 قسمت

- غذاهای آبدار با گوشت شامل 5 قسمت

- حفظ رنگ سبزیجات در هنگام پخت شامل 5 قسمت
- برنج ( شناخت انواع برنج، و نحوه نگهداری آن ) شامل 4 قسمت

- غذاهای برنجی فرنگی شامل 8 قسمت

- مرغ بریانی شامل 7 قسمت

- سالاد ها شامل 7 قسمت

- سس ها ( معرفی سس های مناسب برای هر غذا، روش تهیه انواع سس های معروف ) شامل 31 قسمت

- سوپ شامل 4 قسمت

- پخت ملایم ( خورشت ها، و سایر غذاهایی که نیاز به پخت طولانی و ملایم دارند ) شامل 6 قسمت

- گرفتن عصاره ( نحوه گرفتن عصاره غذاها و گوشت و مرغ، نگهداری و استفاده از آنها در غذاهای مختلف ) شامل 9 قسمت

- پخت و پز سبزیجات و غذاهای گیاهی شامل 5 قسمت

- گندم ( معرفی انواع گندم و آرد، ساخت خمیر و پخت نان ) شامل 5 قسمت

بهمراه این محصول ، مجموعه جذاب و زیبای" استریم لاین " قرار داده شده است.


* American Streamline : 1 Gb
New American Streamline Departures ( Book + WB + Audio )
New American Streamline Departures ( Workbook + Audio )
Streamline English Departures ( Book + Audio )
Streamline English Connections 1 ( Book + Audio )
New American Streamline Connections 2 ( Book + Audio )
Streamline English Directions - Upper Intermediate ( Book + Audio )
New American Streamline Destinations ( SB + WB + Audio )
StreamlineEnglish-1_Workbook-a_DEPARTURES
StreamlineEnglish-1_Workbook-b_DEPARTURES
StreamlineEnglish-2_Workbook-a_CONNECTIONS
StreamlineEnglish-2_Workbook-b_CONNECTIONS
StreamlineEnglish-4_Workbook-a_DIRECTIONS
StreamlineEnglish-4_Workbook-b_DIRECTIONS
StreamlineEnglish-3_Workbook-a_DESTINATIONS
StreamlineEnglish-3_Workbook-b_DESTINATIONS

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: آموزش تکنیک های آشپزی (فیلم های آموزشی)
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
language آشپزی یادگیری

آگهی های مرتبط