ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

تولید آرد جو کامل بوسیله آسیاب احرار (برشی)

رمز اصلی ارزش غذایی بالای نان جو در وجود مقادیر بالای فیبرهای غذایی در دانه جو می باشد.دانه جو منبع بسیار خوبی از فیبر محلول و نامحلول در رژیم غذایی می باشد.

فیبرهای نامحلول موجود در دانه جو از یبوست جلوگیری نموده و به تنظیم کار روده کمک می کند.تحقیقات نشان داده است که بین ازدیاد فیبرهای نامحلول رژیم غذایی و کاهش موارد سرطان روده ارتباط مستقیم وجود دارد.

فراوانترین اجزای فیبرهای محلول در جو ترکیباتی به نام بتا گلوکان هستند. مواد بتاگلوکان الیاف صمغی هستند که به خصوص در جو و یولاف(جو دو سر) به صورت قابل حل در آب موجود می باشند. این مواد نه فقط در پوسته نازک خارجی بلکه در داخل مغز دانه جو نیز وجود دارد.بتا گلوکان علاوه بر کاهش کلسترول،متابولیسم چربیها را بهبود داده و شاخص قند خون را نیز کاهش می دهد. این در حالیست که با افزایش فیبر در رژیم غذایی نیاز بدن به انسولین کاهش می یابد. همچنین بتاگلوکان باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب می شود.

تاثیر استفاده ازنان کامل در سلامت

آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتوکمیکال‌های موجود در نان کامل به بدن کمک می‌کنند تا در برابر رادیکال‌های آزاد مصون بماند.

نان کامل که از آرد کامل تهیه شده است به علت اینکه هر سه لایه (سبوس، دانه، اندوسفر) در آن حفظ می‌شود سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین B6، ویتامین E، ویتامین A، نیاسین، منیزیم، منگنز، آهن، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم ، سدیم ، کروم ، امگا 3، امگا 6 و اسید فولیک می باشد .

نان کامل بدلیل داشتن تمام املاح و مواد مورد نیاز بدن در حد اعتدال باعث کارکرد مناسب کل بدن گردیده و از بیماری هایی مانند : فشارخون، چربی خون، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان پیشگیری میکند.

نان کامل، بو، طعم و ماندگاری بهتر و طولانی تری دارد و لاغر کننده، ملین و زود هضم است.

نان کامل سرشار ازویتامین E است که باعث افزایش اسپرم و خون سازی وکمبود آن عامل نازایی ها وکم خونی می شود.

نان کامل دارای، فسفر (استخوان ساز- تنظیم کننده کارکرد اعصاب- جذب کننده کلسیم)و منیزیم (ضدسرطان- سازنده سلول های عصبی)و سیلیس(استحکام بخش دندانها- تنظیم کننده ترشح انسولین- تقویت کننده کارکرد قلب وکلیه ها) است

نان کامل، سرشار از لیگنان می‌باشد که محافظت کننده در برابر سرطان سینه و بیماری قلبی است.

تولید آرد کامل بوسیله آسیاب برشی احرار

بااستفاده ازآسیاب برشی میتوان غلات ( گندم ، جو ، ذرت و...) را بطور کامل و بدون جدا سازی سبوس و با بالا ترین کیفیت از لحاظ ارزش غذایی به آرد تبدیل کرد .

این آسیاب ، به علت بالا نبردن حرارت آرد در هنگام آسیاب شدن وصدمه نزدن به بافتهای دانه ، آردی با کیفیت بالا را برای تولید نانهای سنتی و سبوس دار تولید میکند .

کیفیت پخت این آرد در مقایسه با آسیابهای سنتی قدیمی (سنگی و چکشی ) بسیار بالاتر بوده و خمیر آماده شده با این آرد ازکشسانی و چسبندگی مطلوبی برخوردار است . نان پخته شده نیز دارای عطر و طعم بالا و مطلوبی است .

در سالهای اخیر با فراگیر شدن بیماریهایی مانند دیابت ، چاقی ، بیماریهای گوارشی ، سرطان و ....... ارزش بالای آرد کامل و نان کامل مورد توجه قرار گرفته وراه اندازی واحدهای تولید آرد کامل توجیه اقتصادی پیدا کرده است .

ویژگیهای مهم آسیاب برشی احرار برای راه اندازی مجموعه آرد کامل

1 - بالا نبردن حرارت آرد در هنگام آسیاب شدن وصدمه نزدن به بافتهای دانه گندم وتیره نشدن رنگ آرد

2 - آسیاب کردن تمامی اجزای دانه گندم از جمله سبوس با نرمی یکسان و دریک مرحله

3 - توانایی آسیاب کردن گندم مرطوب (رطوبت ناشی ازمرحله شستشو ونم زنی)

4 - صدمه نزدن به مواد مغذی و گلوتن دانه گندم در فرآیند آسیاب شدن که سبب چسبندگی و تخمیر هرچه بهتر خمیر می شود .

5 - بهداشت بالای مجموعه آسیابی به سبب استفاده از آلیاژ استیل در ساخت قطعات و همچنین طراحی قطعات به نحوی که به راحتی قابل تمیز شدن و باز و بسته شدن هستند .

6 - جلوگیری از آلوده شدن محیط کار با گرد و غبار با استفاده از سیکلونها و گردگیرهای مخصوص .

7 - استفاده از فضای بسیار کم جهت چیدمان خط تولید. برای مثال برای چیدمان خط تولید آرد کامل با ظرفیت 1 تن در ساعت ، فضایی برابر با 30 متر مربع کافی است .

تلفن :  36426519 - 20 - 09126545244 - 09121470153
منطقه :  تهران
آدرس :  شهرک صنعتی عباس آباد - خیابان 29 - پلاک 1020
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: تولید آرد جو کامل بوسیله آسیاب احرار (برشی)
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط