ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

با کمترین سرمایه،شغلی پر درآمد و بدون ریسک ایجاد کنید.

با کمترین سرمایه،شغلی پر درآمد و بدون ریسک ایجاد کنید.

قیمت : استثنائی

کرم خاکی Eisenia foetida از گونه کرم های تجاری، شناخته شده است.این گونه به دلیل مصرف بالای مواد آلی و تولید ورمی کمپوست Vermicompost ، سرعت زیاد تکثیر و پرورش، میران بالای پروتئین موجود در جسم خود مورد توجه مراکز تجاری و صنعتی دنیا قرار دارد.
امروزه با اطلاعاتی که از این جانور بدست آمده است کاربردهای فراوانی در رشته های مختلف علوم (مانند کشاورزی، شیلات، دامپروری، صنعت، محیط زیست و انرژی) برای آن تعریف شده و یا به عبارت دیگر در بسیاری از علوم شناخته شده است.
پرورش کرم های خاکی در حال حاضر به صورت یک صنعت پر رونق در آمده و لذا این حرفه امروزه در جهان طرفداران بسیاری دارد، به کارگیری این جانور ارزشمند در صنایع مختلف مشاغلی را ایجاد نموده است.

درآمد زایی از گونه ای کرم خاکی
شاید در ابتدا با شنیدن این فرصت شغلی درآمد زا خنده بر لبهای شما بنشیند
و با خود بگویید...!!کرم
درست است، یکی از پر درآمد ترین فرصت های شغلی، در سال گذشته در عرصه کشاورزی ایران، تولید و راه اندازی فارم های کود ورمی کمپوست بوده،فرایند تولید کود بیولوژیک ورمی کمپوست به ذاته کار راحتی است و درآمد زایی بالایی دارد که توجیه اقتصادی آن را برای یک واحد بزرگ تولیدی و حتی یک واحد کوچک و خانگی بسیار عالی می باشد

سرمایه گذاری با سود بالا:

شما میتوانید با سرمایه ای بسیار اندک درحد دو میلیون تومان اقدام به تولید ورمی کمپوست نمایید.شما با خرید200 عدد سبد برای استارت کار (هر سبد حاوی 18 کیلو بستر به همراه کرم و به قیمت استثنائی ده هزارتومان می باشد) و با کمی دقت عمل مطمئنا" با یک سیر تساعدی تولید مواجه خواهید شد بگونه ای که در طی یکسال حداقل یک تن کرم خواهید داشت (هر کیلو کرم خالص 25 الی 35 هزار تومان) و تولید ورمی کمپوست شما به بیست تن در ماه بالغ خواهد شد (هرکیلو ورمی کمپوست با توجه به مقدار تقاضا 500 الی 800تومان)
شما میتوانید این کار را حتی از زیرزمین منزل یا گاراژ یا گوشه حیاط منزلتان شروع کنید و با گسترده شدن کار به محل بزرگتری منتقل شوید.

گروه تولیدی دهکده ورمی کمپوست ایرانیان با داشتن کادری متخصص در زمینه پرورش کرم (ایزینیا فوتیدا) و تولید کود آلی ورمی کمپوست در نظر دارد با فروش محصولات به قیمت استثنایی فرصت سرمایه گزاری را در اختیار همشریان عزیز قرار دهد و همچنین آماده مشاوره و راه اندازی رایگان فارم تولید ورمی کمپوست به ساده ترین روش به علاقه مندان این عرصه می باشد.
این گروه آماده ارائه خدمات به سرمایه گزاران،کارآفرینان،صادر کنندگان، شهرداری ها ،گلخانه داران،وگلفروشی ها،پرورش دهندگان طیور و آبزیان،کارخانجات تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و داروسازان گرامی می باشد.
رائه و توضیح مراحل تولید کود ورمی از اولین مرحله تا قسمت آماده سازی و برداشت .

ورمی کمپوست که از کود دامی برای تولید آن استفاده میشود جای گزینه بسیار خوبی برای کود شیمیای میباشد از آنجای که کود شیمیایی بعد از استفاده زمین را سفت و بی بنیه میکند و تاثیراته منفی بر محصول و مصرف کننده میگذارد ولی کود ورمی نه تنها هیچ گونه عوارضی بر رویه گیاهان و مصرف کننده ندارد بلکه زمینه بی بنیه را آباد وبنیه دارش میکند واب طبیعی بودن محصول و سالم بودن آن را صد در صد تضمین میکند.

ورمی کمپوست علاوه بر کود دامی از کود اسب و گوسفندی هم برای تولید آن استفاده میشود ولی باید گاز متان و ازت و اوره و سمومه اشباع شده داخل کود را با روش شستو شوی از آن خارج کرد تفاوت کودها هم در اشباع همین سموم می باشد و با دقت بیشتری باید آنها را برای مصرف اماده کرد عکس بالا نشان دهنده کود شسته شده میباشد که از دامداری های صنعتی با دستگاهای مکانیزه بدست آمده است

استفاده این کود بسیار مناسب برای گیاهان و گلهای آپارتمانی میباشد زیرا این محصول فاقد هر گونه بو آلودگی و حتی تخمه مگس میباشد .

همچنین شفافیت و سرسبزی گیاه را دو چندان میکند .

مصرف محصول بدست آمده از این نوع کود که به نام محصولات اورگانیک نام دارد صدرصد طبیعی بوده و هیج گونه ضرر و عوارضی بر خلاف کود شیمیای نداری .

مرحله اول برای تولید کود ورمی:

انواع کود برای تهیه این نوع محصول قابل استفاده میباشد ولی کود گاوی بهترین نوع برای استفاده میباشد

در شیوه سبدی باید 18 کیلو کود دامی و 300الی400 گرم کرم داخل هر سبد باشد .

در شیوه پشته ای به اضای هر 1 کیلو کرم 1 متر مکعب کود لازم است که روزانه 3 کیلو کود توسط 1 کیلو کرم خورده میشود 10 الی 20 درصد این کود خورده شده و کم میشود .

تجربه نشان داده شده است که کود شسته شده و معمولی با هم مخلوط شده بعد مورده استفاده قرار گیرد چون هم آنالیزه بهتری دارد و هم سیعتر به عمل می آید.

برای خریداری و راه اندازیه این کار توصیه میشود در مرحله اول در خریداری کرم زیاده روی نکنید چون تولید مثل آنقد بالا میباشد که حتی منجر به ضرر هم میشود برای کسانی که جای کمتری دارند سبدی بهترین شیوه است چون روی هم چیده شده و فضای کمتری میگیرد مثلا اگه آپارتمان باشد پارکینگ فضای مناسبی است رطوبت و تاریکی خوبی دارد و این گونه کار بدونه بو و هر گونه مریضی است و تنها مواد مورد نیاز آب است برای مرطوب نگاه داشتن سبدها

مرحله دوم شست و شوی کود :

بهترین نوع کود گاوی با پوسیدگی بالا می باشد زیرا پوسیدگی بر اثر تابش آفتاب و بارش برف وباران است که هم کود را پودر کرده و عاری از هر گونه مواد مضر است .

اما مقدار این کود کم و تولید آن سخت است کودهای شسته شده بهترین جای گوزین است اما گران قیمت و با آنالیزه ضعیفتری نسبت به کود معمولی است در ضمن باید خاک اره برای نگه داشتن رطوبت و خورده شدن استفاده کرد به نسبت 1به8 .

2 روش برای شست و شوی کود معمولی وجود دارد :

1: میتوان همه کودها را در داخل چاله ای محصور 1 هفته خیسانده بعد درآورده و مورد استفاده قرار می گیرد .

2:کود را در محوطه ای پهن نموده و آب را روی آن گرفته تا زمانی که آب از زیر آن رد بشود این کار را 2الی 3 روز انجام داده و در حین این کار کودها را نیز هم میزنید.

و در نهایت 1 روز قبل از تزریق کرم به آن کود را 1 باره دیگر آبکش کرده تا تمامیه نمک و ازت آن ازش جدا

مرحله سوم تزریق کرم به کود:

در این مرحله بستگی به روش شما دارد که در روش سبدی بعد از به عمل آمدن کود باید کرمها و کوکون و بچه های آن را از سبد جدا کرده و وارد سبد جدید با مواد خام تزریق کرد.

میتوان سبد را روی سبدی دیگر که پر از کود اولیه است قرار داد یا این که پشته کوچکی درست کرد و سبد ها را روی آن چید تا انتقال هوا به زمین انجام گردد و از سالم بودن کود اولیه مطمعا شوید

در روش پشته ای که جدا سازی آسانتر است هم میتوان کود معمولی را داخل سبد ریخته و روی پشته ها گذاشته و جا به جای زمین به هوا انجام گیرد یا پشته جدید را در کنار پشته آماده شده ریخت که اندازه آن باید 2 برابر پشته اولی باشد و اتصال هم به یکدیگر داشته باشد تا کرم ها به سمت پشته جدید مهاجرت کرده زیرا این نوع حیوانات از حس چشایی بالای بر خور دار هستند این روش هم برای جدا سازی است و هم تزریقه کرم میباشد.

برای جدا سازی این روش پشته آماده شده را کم کم از رویش با شن کش کود آماده شده را جدا کرده.

مراحل قبل آسانترین راه برای تولید کود ورمی بود و اما در این قسمت برای کسانی که هدف تولید کرم و پیشرفت سریع با بازده بالای میباشند:

این قسمت با مکمل ها آشنا میشویم که عبارتند از:

1:تفاله هویج

2:تفاله گوجه فرنگی

3:آرد جو

3:ینجه خورد شده یا هر گونه علف یا گیاه خورد شده

4:پوست تخم مرغ و هر گونه میوه به غیر از میوه های که پوست آنها اسیدی مانند پرتقال باشد و...

خاصیت هر کدام از اینها به یکی از عوامل تولید مثل کرم ها تاثیر میگذارد به طور مثال تفاله هویج تولید مثل را بالا میبرد پوست تخم مرغ تمام کرم های بالغ را درشتر کرده و فعالیت آنهارا دو چندان میکند

جو به تنهای تمامی خاصیت هارا در بر میگیرد.



ینجه و علفهای دیگر باید اول توسط خورد کن خورد شود سپس داخل آسیاب ریخته شود که جو را نیز داخل همین دستگاه ریخته میشود

باید توجه داشت ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  اسلامشهر، انتهای خیابان کاشانی،شهرک ایرین،خیابان طالقانی،انتهای کوچه اول
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: با کمترین سرمایه،شغلی پر درآمد و بدون ریسک ایجاد کنید.
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
تهران طاهری کارآفرینی ارگانیک پیشرفت آینده اشتغال زایی فکر پرورش کرم سبد کرم ورمی کمپوست تولیدی کشاورزی INDUSTRY اندیشه اسلامشهر ایده پول سلامت کارگاه سودبالا

آگهی های مرتبط