ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

کلمات کلیدی

روشنایی اتوماتیک

روشنایی اتوماتیک

روشنایی اتوماتیک: در کلیه فضاهای خانه بجز حمام با قابلیت تنظیم زمان دلخواه برای هر فضا.
سیستم کنترل روشنایی
در ساختمانی که سیستم lighting control در آن اجرا شده است ، هر چراغ به صورت کاملا شناخته شده و قابل دسترس در اختیار ما قرار میگیرد که مجموعه آنها به صورت یکپارچه تحت کنترل هوشمند قرار میگیرد و هرکدام به صورت آدرس پذیر بنا به نیاز روشنایی ساختمان برنامه ریزی میشوند و میتواند به عنوان یکی از زیر مجموعه های BMS در آیند .
سیستم کنترل روشنایی ، امکان کنترل انرژی الکتریکی جهت ایجاد نور رضایتبخش را در دسترس قرار می دهد .چون در یک ساختمان هوشمند کلیه وسایل روشنایی به عنوان مدولهای آدرس پذیر عمل می کنند، امکان برنامه ریزی و کنترل آنها با توجه به نظر طراح و بر پایه اجرای منطق کنترل میسر می گردد .منطق کنترل هوشمند روشنایی بر اساس شدت نور مورد نیاز و مناسب هر فضا تعریف می شود .البته از تنوع وسایل روشنایی نیز می توان در این زمینه بهره برد اما منطق تعریف شده عامل اصلی کاهش انرژ‍ی مصرفی در سیستم روشنایی می باشد .تفاوت اساسی که بین سیستم های روشنایی سنتی و نوع هوشمند آن وجود دارد آن است که در ساختمان هوشمند، سیستم انتقال قدرت و سیستم کنترل کاملا مجزا از یکدیگرند و این به معنای آن است که هیچ ارتباط فیزیکی بین وسایل کنترلی ( مثل کلید ها ، سنسورها و..) و مصرف کننده ها ( مثل لامپها و...) وجود نخواهد داشت.مسیر انتقال قدرت و انتقال سیگنالهای کنترلی کاملا مستقل از یکدیگرند .در این سیستم وسایل کنترلی از طریق کابل کنترلی مخصوص و ترمینالهای ویژه آن به هم متصل شده و وارد تابلو کنترل می شوند و از طرفی خطوط انتقال قدرت از حلقه های تعریف شده وسایل روشنایی مستقیما به تابلو می روند هوشمند سازی امکان ارتباط ساختمان با شبکه های رایانه ای را به راحتی میسر می سازد و این به معنای آن است که کلیه ادوات روشنایی و اصولا کلیه لوازم الکتریکی ساختمان هوشمند از راه دور از طریق خط تلفن و یا شبکه اینترنت یا شبکه های محلی قابل هدایت و کنترل می باشند .
کنترل هوشمند سیستم روشنایی در دانشگاه :
منطق کنترل روشنایی در محوطه ورودی و فضای سبز مجتمع ترکیبی است از :
1. پارامتر زمان (لوکس موجود ، سناریو)
2. پارامتر حضور
نیاز حضور شخصی مسئول برای خاموش و یا روشن نمودن سیستم روشنایی ، که این مهم شامل فرآیندهایی همچون عدم خاموش و یا روشن بودن چراغها در زمان مناسب و عدم امکان کنترل و ایجاد روشنایی مورد نیاز در محیط میباشد، که باعث اتلاف بیهوده انرژی و کم شدن عمر چراغها می گردد.که با بکارگیری سیستم کنترل هوشمند، این امکان به کاربر داده خواهد شد از بروز این مشکلات جلوگیری نموده و امکان صحیح و منطقی کنترل روشنایی را دراختیار داشته باشد.بکار گیری نمودار فعالیت درسطح مفهومی بسیار کمک کننده است و روند کار را مانند یک فلوچارت نشان می دهد بدین منظور در نمودارفعالیت زیر(شکل1) سیستم کنترل روشنایی بر حسب لوکس نشان داده شده است.
ابتدا مقدار لوکس (میزان شدت نور) روشنایی در سیستم برای سنسور نور (Brightness sensor)تعریف می شود.نیاز به نور به سیستم کنترل مرکزی اعلام میشود وسیستم پس از مقایسه با لوکس اگر نیاز به زیاد کردن نور باشد و اطلاعاتی که از سنسور حضور(Presence sensor) آمده مبنی بر حضور شخص باشد در نتیجه فرمان روشن شدن به مجموعه خطوط انتقال برق صادر شده و چراغهای آن مسیر روشن شده تا نور محیط به مقدار لوکس نرمال برسد.در صورت عدم حضور سیستم هوشمندانه عمل کرده و چراغ ها روشن نمیشوند.
کنترل مقدار روشنایی(Dimming) توسط دیمر ها انجام می پذیرد بر فرض مقدار شدت نور حس شده توسط سنسور های نور 70% است پس سیستم 30% کسری نور را تشخیص میدهد و با ارسال فرمان به دیمر نور باقیمانده را توسط چراغ ها تامین میکند.
در این جا دیمر و سنسور موچودیت هایی هستند که در سیستم وجود دارند و چراغ از نوع متغیر های کنترل شونده است.در پایان هر عمل در سیستم روشنایی وضعیت فعلی چراغها باید در اختیار سیستم کنترل مرکزی به منظور گزارش گیری قرار داده شود.
کنترل سیستم روشنایی به وسیله تعریف سناریو:
با استفاده از این راهکار این امکان به کاربر داده خواهد شد تا با بکارگیری از یک جدول زمانبندی شده ، کلیه مسیرهای تفکیک شده روشنایی ، بسته به نیاز کاربر در ساعت تعریف شده ، روشن و یا خاموش گردد.این روش در زمان هایی که دانشگاه تعطیل است و یا کم کردن نیروی انسانی جهت خاموش روشن چراغها در ابتدا و انتهای ساعات کلاسی قابل توجه می باشد.
نمودار توالی فوق روند این عملیاتی را نشان می دهدکه بر اساس تعریف سناریو در جدول زمانبندی عمل میکند.
حالت دیگر استفاده از سناریو به صورت تعریف سناریو در پاسخ به فشردن کلید است .مثلا می توان از سناریوی مد خروج ، که توسط مدیر تاسیسات ساختمان تعریف میشود و چگونگی وضعیت چراغ ها را در هنگام خروج که فقط با فشردن یک کلید انجام می پذیرد.را نام برد، و یا سناریوی مد ویدئو پرژکتور در اتاق ارائه نام برد که توسط ریموت ویا فشردن کلید انجام میشود.
درخواست تغییر نور با فشردن کلید به سیستم کنترل مرکزی اعلام میشود و سیستم پس از تحلیل درخواست سناریوی مربوط آدرس کلید را اجرا میکند و در آخر وضعیت چراغ به سیستم ارسال میشود.
کنترل روشنایی در راهرو ها ترکیبی است ، مثلا در ساعات شروع کلاسها تا پایان ساعات معمول کلاس ها چراغ ها به علت نسوختن و آسیب ندیدن باید کامل روشن باشند و در ساعات انتهایی روز که امکان تردد کمتری در راهرو ها وجود دارد سیستم با تشخیص حضور در راهرو توسط سنسور حضوریا سنسور حرکت چراغ های در مسیرعبور شخص را روشن کند.در کلاس ها هم کنترل روشنایی میتواند بر حسب تشخیص حضور هم بر اساس فشردن کلید باشد که ترکیبی از سنسور حضور و لوکس روشنایی توسط سنسور نور سیستم را کاملا هوشمند میکند.

4- سیستم کنترل تردد
زمانی که در مورد امنیت یک ساختمان بحث می شود ، خواه نا خواه با مقوله Access Control مواجه می شویم ، در این سیستم ما بر تمامی نفاط حساس ورودی و خروجی ساختمان اشراف کامل داریم و میتوانیم تردد ساختمان را کنترل کنیم و آنرا به صورت یک سیستم هوشمند قابل برنامه ریزی و یکپارچه در سیستم BMS قرار دهیم .
یکی از مواردی که همواره مورد توجه مسئولان دانشگاه است ، مسئله کنترل در اتاقها می با شد.. به گونه ای که به هر یک از استادان و مسئولان یک کارت جهت باز کردن در اتاق داده می شود .. فرد با کشیدن این کارت به سیستم کارت خوان، در اتاق را باز میکند.علاوه بر آن بدلیل وجود نرم افزار کنترلی که تمامی بخشهای دانشگاه را بصورت گرافیکی نمایش می دهد ، وکنترل آنها را توسط کامپیوتر فراهم می سازد ، امکان گزارش گیری و کنترل درها توسط این سیستم بخوبی مهیا می شود.از دیگر مزایای این سیستم، امکان کنترل یکپارچه و همچنین قابلیت پیوستن به دیگر سیستم های کنترلی بکار گرفته شده در دانشگاه می باشد .در سیستم کنترل دسترسی کارتی در مورد کارمندان وقتی که کارمند کارت خود را میکشد اطلاعات شخصی و همینطور ساعات حضور غیاب شخص وارد سیستم می شود و در پایگاه داده ذخیره میشود و سیستم مالی و حسابداری با استفاده از این اطلاعات ساعات کاری و اضافه کاری و مرخصی و.... را محاسبه می کند.البته کاربرد های کارت کارمندان را با اضافه کردن قابلیت های کارت و صدور کارت های چند منظوره هوشمند جهت استفاده از بن های کارمندی و خرید از طریق pos(point of sale) هایی که بعدا در دانشگاه راه اندازی میشود ،و..... را می توان بالا برد.
.سیستم کارت کارمند به گونه ای است که هنگامیکه کارمند جهت گشودن درب کارت خود را میکشد ، پس از باز شدن درب سیستم تهویه و روشنایی اتاق به صورت هوشمند به کار می افتد و در صورت غیاب کارمند چه ازطریق کشیدن کارت چه از طریق سنسور حضور سیستم ها به صورت خودکار خاموش می شوند .در شکل8 نمودار توالی سیستم کنترل دسترسی کارمند نمایش داده شده است.
پس از حضور کارمند با باز شدن در اتاق سیستم های تهویه و روشنایی فعال میشوند و در مرحله بعد هریک از سیستم ها اطلاعات وضعیت خود را به سیØ ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: روشنایی اتوماتیک
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :