ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

کلمات کلیدی

ضد عفونی سطوح در صنایع غذایی

گروه دارویی

ضدعفونی کننده و استریل کننده

ترکیب

نانوسیل حاوی هیدروژن پراکسید و یون نقره می باشد.

مکانیسم اثر :

نانوسیل یک ضد عفونی کننده و استریلیزان بسیار قوی می باشد که درترکیب آن پراکسید هیدروژن بعنوان یک اکسید کننده بر روی تمامی میکروارگانیسم ها ( ویروسها، باکتریها، قارچها ، تک یاخته ها و … ) و همچنین بیوفیلم موثر بوده و در دزهای پیشنهادی باعث از بین رفتن آنها می گردد.نقره نیز علاوه بر دارا بودن خصوصیات ضد عفونی کنندگی ، با پراکسید هیدروژن سینرژیسم بوده و موجب افزایش قدرت اثر و پایداری نانوسیل می گردد .نانوسیل دارای سرعت اثر قابل ملاحظه ای بوده و علاوه بر عدم ایجاد رنگ ، بو و مزه در آب هیچ گونه خطری برای محیط زیست نداشته و حتی در صورت استفاده های مداوم و متعدد، مقاومت باکتریایی ایجاد نمی نماید.

موارد و مقدار مصرف :

الف ) ضدعفونی

آب آشامیدنی ppm)30-3) : بر اساس میزان آلودگی میکروبی آب ( 1 لیتر سانوسیل غلیظ در 300000- 30000 لیتر آب آشامیدنی )

سطوح مختلف اماکن و سالنها (2% ) :1 لیتر سانوسیل غلیظ در 49 لیتر آب مخلوط شده و بروی سطوح اسپری گردد.

وسایل و تجهیزات (2%) : 1 لیتر سانوسیل غلیظ را در 49 لیتر آب مخلوط کرده و وسایل راتوسط آن ضد عفونی کنید .

هوا: مه پاشی سانوسیل 1% به میزان 5/0 تا 1 لیتر برای هر 50 – 300 متر مکعب ، 1 تا 2 بار در روز

پوشال (2%) : برای ضدعفونی پوشال بستر بصورت اسپری

کامیونها (2%) : برای ضدعفونی کامیونهای حمل جوجه ، دان و ....

دان ( 5-2 %) : برای ضدعفونی دان می توان 20-10 لیتر نانوسیل 5 – 2 % برای یک تن دان به روش اسپری استفاده نمود.

ب ) استریلیزان

جهت استریل کردن وسائل مورد نیاز مانند ست های جراحی باید از نانوسیل با غلظت 6% به روش غوطه وری به مدت 20 دقیقه استفاده شود

احتیاطات

1- در هنگام کار با سانوسیل غلیظ حتماً از دستکش لاستیکی و حتی المقدور عینک و ماسک استفاده شود.

2- هرگز نانوسیل رقیق شده را به ظرف اصلی برنگردانید.

3- در جای خنک ( کمتر از c º20 ( و دور از مواد قابل احتراق نگهداری نمائید.

شرایط نگهداری

در ظروف کاملا در بسته و در محل خنک نگهداری گردد.

بسته بندی

ظروف پنج لیتری آبی رنگ پلی اتیلنی (HDPE)

مزایای نانوسیل
وسیع الطیف و موثر علیه انواع میکروارگانیسم ها ( باکتری ها ، قارچ ها ، ویروسها و جلبک ها و بیوفیلم ها)
*
سریع الاثر و مطمئن
*
عدم ایجاد خورندگی در فلزات
*
فاقد اثرات سرطان زایی و موتاژنی
*
فاقد باقیمانده پس از مصرف
*
عدم نیاز به آبکشی و خنثی سازی پس از مصرف
*
فاقد بو و رنگ و مزه
*
پایداری و حفظ اثر بخشی در محدوده وسیعی از Ph
*
پایداری و حفظ اثر بخشی در دمای 95 - 0
*
موثر در آبهای سخت
*
فعال در حضور مواد آلی
*
عدم آلودگی محیط زیست ( بعلت تجزیه زیستی کامل و تبدیل به آب و اکسیژن)
*
از بین برنده بیوفیلم در مخازن و لوله های انتقال آب
*
عدم ایجاد مقاومت باکتریایی در استفاده طولانی مدت
*
قابلیت استفاده در حضور موجود زنده

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: ضد عفونی سطوح در صنایع غذایی
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
کپک در کلوپه پیشگیری از کپک در کلوچه و کیک ضدعفونی سبزی ضد عفونی سبزی ضد عفونی سطوح در صنایع غذایی ضد عفونی در صنایع غذایی ضدعفونی آنتی باکتریال ضد عفونی استریل کپک در صنایع غذایی

آگهی های مرتبط