ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

راه های شناسایی عسل خالص و طبیعی از عسل تقلبی-1

راه های شناسایی عسل خالص و طبیعی از عسل تقلبی-1

لينك سايت اين آگهي

قیمت : asal20.ir

راه و روش تشخیص عسل تقلبی از عسل طبیعی، اصل و خالص

در اینجا قصد داریم به سوالاتی که مشتریان عسل کوهستان درباره عسل طبیعی و سایر محصولات کوهستان می پرسند پاسخ بدهیم.شما عزیزان نیز می توانید سوالات خود را از طریق ایمیل، قسمت نظرات سایت یا تلفن با ما در میان بگذارید و پاسخ آن را در سایت asal20.com دریافت کنید.این سوالات می تواند در مورد موضوعات مختلفی نظیر عسل طبیعی، گرده گل، ژله رویال، بره موم، موم، روش خرید عسل طبیعی، روش بازاریابی، اخذ نمایندگی فروش، شرکت در بورس آریا عسل، نحوه تشخیص عسل خالص از عسل تقلبی و مصنوعی، قیمت مناسب عسل ، خواص درمانی عسل ، انواع عسل ها و ... باشد.
قبل از مطالعه این سوال و جواب ها دقت فرمائید جواب هایی که در مورد عسل طبیعی ارائه می گردد کاملاً علمی و بر اساس " کتاب عسل درمانی " نوشته " مرتضی علی آقایی نراقی و سیدحسین میرنظامی ضیابری" می باشد که با تجربه ما در نیم قرن تولید عسل طبیعی کوهستان تطابق کامل دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت عسل طبیعی کوهستان مراجعه کنید و یا با ما تماس بگیرید.
شماره همراه:
***********
سایت:
www.asal20.com
فروش عسل طبیعی، خالص، مرغوب و ممتاز کوهستان، صد در صد تضمینی است و مشتریان پس از خرید عسل می توانند مشاوره رایگان دریافت کنند.هموطنان از سراسر ایران می توانند جهت خرید اینترنتی و بدون واسطه عسل طبیعی مورد علاقه خود اقدام کنند.این عسل مستقیما از طرف زنبوردار برای شما ارسال می گردد و وارد هیچ کارخانه ای نشده و برخلاف عسلهایی که وارد کارخانه می شوند، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است.
نتیجه اعتماد به ما، رضایت کامل شماست.

1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
عسل ها از نظر شیوه تولید به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
الف- عسل مصنوعی که شامل موارد زیر است:
عسل صنعتی : عسل صنعتی بدون دخالت زنبور عسل ساخته می شود و در ساخت آن از قند نیشکر و شیره خرما و ... استفاده می کنند.مانند عسل خرما و عسل چینی .
عسل شبه طبیعی : عسل شبه طبیعی عسلی است که با دخالت زنبور عسل ساخته می شود اما زنبور عسل به صورت مصنوعی با آب و شکر و شیره میوه ها تغذیه می گردد.
ب- عسل طبیعی
عسل طبیعی که گاها آن را عسل خالص ، عسل واقعی ، عسل ناب ، عسل اصل ، عسل خوب ، عسل ممتاز و عسل مرغوب نیز می نامند عسلی است که توسط زنبور عسل از شهد گل های دشت، کوهستان و جنگل حاصل می گردد.

2- بهترین نوع عسل کدامست؟
در مجموع عسل های مصنوعی ( صنعتی و شبه طبیعی ) فاقد ارزش غذایی آنچنانی می باشند و بجز شیرینی نشان دیگری از عسل واقعی ندارند اما عسل طبیعی تنها عسلی است که می توان بر آن نام " عسل " را اطلاق کرد و عسل های مصنوعی، اصولا عسل نیستند و بهترست آنها را عسل تقلبی نامید.

3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟متبلور می شود؟رس می کند؟کریستالیزه می شود؟
تعجب نکنید: فقط عسل طبیعی شکرک می زند.
دکتر نعمت اله شهرستانی استاد دانشگاه می گوید:
شکرک زدن عسل نه تنها دلیلی بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند.
پروفسور مرتضی اسماعیلی استاد فقید و ممتاز دانشگاه تهران می گوید:
آنچه در اصطلاح شکرک زدن می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر، در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده تبلور نیست.عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد.این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ولی به طور اتفاقی مایع است.به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن پدیدار می گردد.
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
عسل بابونه ، عسل آفتاب گردان ، عسل جعفری ، عسل آویشن ، عسل گون ، عسل سیاه دانه ، عسل مرکبات ، عسل یونجه ، عسل اقاقیا ، عسل گشنیز ، عسل اسطو خودوس، عسل قنقال ، عسل اکالیپتوس ، عسل ریحان ، عسل مریم گلی ، عسل بهار نارنج ، عسل گون گز انگبین ، عسل شوید ، عسل زرشک ، عسل شیرمال ، عسل زولنگ ، عسل شبدر ، عسل عناب ، عسل کنار ( عسل سدر) ، عسل گلنگار ، عسل اکلیل کوهی ، عسل بلوط ، عسل زیرفون ، عسل گندم سیاه ، عسل تمشک و ...

5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
قبل از هر چیز به عقاید نادرستی که درباره عسل طبیعی و مصنوعی وجود دارد می پردازیم:
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی شکرک نمی زند (رس نمی کند).
این عقیده غلط است که می گویند: عسل خوب، خالص و طبیعی فقط به رنگ کهربایی تیره است.
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی سفت بوده و باید کش بیاید.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر عسل طبیعی 24 ساعت در یخچال گذاشته شود نباید شکرک بزند.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر قاشقی از عسل طبیعی برداشته شود لزوماً باید بصورت باریکه ای ممتد باشد و قطع نشود.
این عقیده غلط است که می گویند:کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه، ریختن چند قطره برای مورچه و .... راه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی است.
اما راههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی به صورت زیر است:
الف- عسلی که قیمت واحد هر کیلو از آن زیر 10 هزار تومان باشد با احتمال بسیار بسیار زیاد تقلبی است زیرا هزینه تولید یک کیلو عسل طبیعی بیشتر از این مقدار می باشد.(طبق نظر بیشتر اعضای اتحادیه زنبورداران) بنابراین کلیه عسل هایی که قیمت یک کیلو از آن یک یا دو هزار تومان است (مانند عسل هایی که به نام خوانسار و چینی بازار را فراگرفته اند) بی شک تقلبی (صنعتی یا شبه طبیعی هستند.)
ب- عسلی که رس کرده است به شرط آن که رس آن با حرارت غیر مستقیم (که در سوال بعدی توضیح می دهیم) به آسانی باز شود، صد در صد طبیعی است.به همین دلیل است که خریداران حرفه ای ( با تناژ بالا ) عسلی را انتخاب می کنند که رس کرده باشد.
ج- از فروشنده عسل برگه آزمایشگاه بخواهید.فروشنده عسل طبیعی ترسی ندارد که عسل خود را به آزمایشگاه ببرد.در صورتی که در تناژ بالا عسل می خرید حتما نمونه ای از عسل را به آزمایشگاه ببرید و از این سه عامل مطمئن شوید (برگرفته از کتاب عسل درمانی) :
ساکاروز زیر 5 درصد- رطوبت زیر 18.6 درصد- پی هاش (PH) بین 3.42 الی 6.10
د- از فروشنده گل عسل طبیعی را سوال کنید.اگر جواب مشخصی نداد به او شک کنید.عسل هر گیاه تاحدودی رنگ و بوی متناسب با آن گیاه را دارد.
البته دقت کنید که برای تازه کارها رنگ، بو ، مزه و غلظت نمی تواند ملاک خوبی برای تشخیص عسل اصل از تقلبی باشد.
هـ) هر عسل طبیعی خواص درمانی مخصوص به خود را دارد که پس از دوره ای از مصرف باید بتوانید اثرات آن را حس کنید.خواص درمانی عسل های طبیعی کوهستان در سایت اصلی آمده است.
توصیه می شود که فقط از فروشندگان معتبر عسل تهیه فرمائید و به تبلیغات و عقاید غلط موجود در بین مردم توجهی نکنید.

6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید.یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید.اکنون ظرف را با ملایمت حرارت بدهید تا دما به 60 الی 70 درجه برسد.پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.
مواظب باشید که شیشه عسل بیش از اندازه حرارت نبیند زیرا برخی خواص عسل از دست می رود.ضمنا شیشه داغ را یکدفعه در آب سرد قرار ندهید که باعث ترک خوردن آن می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت عسل طبیعی کوهستان مراجعه کنید و یا با ما تماس بگیرید.
شماره همراه:
***********
سایت:
www.asal20.com
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟آیا این عسل ها خالص هستند؟
در جواب باید گفت اصولا این دسته از عسل ها یا تقلبی هستند و یا عسل هایی طبیعی هستند که عملیات خاصی بر روی آن ها انجام ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  اصفهان-خمینی شهر-مرکز پخش محصولات کوهستان
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: راه های شناسایی عسل خالص و طبیعی از عسل تقلبی-1
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
عسل وحشی عسل کوهی عسل طبیعی عسل خالص عسل اصل بهترین عسل ایران فروش عسل کوهی اصل خرید عسل کوهی اصل خرید عسل گرانقیمت عسل واقعی عسل زرد عسل اصفهان عسل دکتر خدادادی درمان بیماری با عسل عسل طبیعی و اصل و ناب بهترین عسل طبیعی ایران خرید عسل طبیعی و خالص عسل طبیعی بهارنارنج کوهستان دکتر جمشید خدادادی عسل کردستان عسل خوانسار عسل کوهی عسل طبیعی کوهستان خرید اینترنتی عسل طبیعی خرید عسل در تهران فروشگاه خرید و فروش عسل مرغوب و طبیعی فروشگاه اینترنتی عسل اصل مرکز خرید و فروش عسل مطمئن و مرغوب و طبیعی خواص درمانی عسل طبیعی کوهستان راه روش شیوه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی مصنوعی جعلی روش شناسایی عسل طبیعی