ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

آموزشگاه مدیریت مدبر

آموزشگاه مدیریت مدبر

دوره های آموزشگاه آزاد فنی حرفه ای مدیریت مدبر

رشته مدیریت صنایع:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. مدیر تضمین کیفیت 111 2328000 ریال
2. مدیر تولید 105 2205000ریال
3. مدیر و برنامه ریزی کنترل تولید 230 4915000ریال
4. کار آفرین 96 1928000ریال
5. مدیر مهندسی تولید 332 6831000ریال
6. فن ورز تضمین کیفیت 370 7060000 ریال
7. سرپرست سیستم و نگهداری تعمیرات ( نت) 290 5528000 ریال

رشته صنایع غذایی:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. آشپز درجه 1 112 3917000 ریال
2. آشپز درجه 2 216 7722000 ریال
3. آشپز سنتی 130 5010000ریال
4. آشپز غذاهای فوری 78 2542000 ریال
5. آشپز مخصوص روز 104 3573000 ریال
6. شیرینی پز درجه 1 118 4436000ریال
7. طباخ آبزیان 100 3517000ریال
8. کیک ساز و ترساز 90 3174000ریال
9. متصدی کافی شاپ 48 1716000ریال
10 کباب زن و تخته کار 74 2428000 ریال


رشته هتلداری:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. آشپز درجه 1 هتل 154 2716000 ریال
2. آشپز درجه 2 هتل 218 3110000 ریال
3. سرپرست رستوران 144 3532000 ریال
4. سرمیزبان رستوران 70 1230000 ریال
5. مدیر هتل 210 2258000 ریال
6. معاون کل آشپز خانه و قنادی های هتل 60 1045000 ریال
7. میزآرای هتل 80 1399000 ریال
8. میزبان رستوران 124 2168000 ریال

رشته گردشگری:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. مدیر دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی 320 3520000 ریال
2. راهنمای تخصصی فرهنگی 330 5940000 ریال
3. راهنمای دفاتر اطلاع رسانی 400 5600000 ریال
4. کارمند متوسط فروش خدمات مسافرتی 130 1820000 ریال
5. کارمند مقدماتی فروش خدمات مسافرتی 310 5580000 ریال
6. مدیر تور 230 4140000 ریال
7. مهماندار قطار 203 2842000 ریال
8. سرپرست خدمات رفاهی قطار 240 3360000 ریال
9. کارمند بازاریابی و فروش 270 4860000 ریال
10 راهنمای طبیعت گردی 380 4560000 ریال


رشته عمران:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. برنامه ریزی cpm و کنترل پروژه با نرم افزار(p3) 64 1064000 ریال
2. مدیر پروژه 440 9896000

رشته ایمنی و بهداشت:
ردیف نام دوره مجموع ساعات آموزشی شهریه
1. مسئول بهداشت و ایمنی 339 7186000 ریال
2. مسئول حفاظت و ایمنی 200 4120000 ریال
3. مشاورمهارت های سالم زیستن 445 3026000 ریال
4. منشی پزشکی درجه 1 146 2536000 ریال
5. منشی پزشکی درجه 2 52 918000 ریال







دوره های آزاد مرتبط با تغذیه سالم
1. تغذیه سالم(تعادل وتنوع دردریافت غذاها)
2. نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای مختلف
3. باورهای صحیح و غلط غذایی
4. گروههای غذایی وچگونگی استفاده از آنها
5. گنجاندن نوشابه های مفید در برنامه های غذایی روزانه
6. طریقه صحیح فرایند و پخت سبزیجات از تولید تا مصرف
7. طریقه صحیح فرایندو پخت انواع گوشت ها از تولید تا مصرف
8. طریقه برآورد انرژی دریافتی روزانه (چاقی _لاغری)
9. تغذیه کودکان
10. تغذیه سالمندان
11. تغذیه بیماران در دوران نقاهت
12. ایمنی پخت
13. بهداشت مواد غذایی
14. شیوه صحیح طبخ آبزیان
15. تغذیه مادران بارداروتغذیه مادران شیرده
16. آموزش انواع غذاهای سنتی

شروع ثبت نام دوره های مرتبط با تغذیه سالم تا تاریخ 8/3/92
1. نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها ( طول دوره 6 ساعت شهریه 180000 ریال)
2. محاسبه برآورد انرژی دریافتی روزانه (طول دوره 6 ساعت شهریه 180000 ریال)
3. طریقه صحیح طبخ مواد غذایی و شرایط نگهداری غذاها (طول دوره 6 ساعت و شهریه 180000 ریال)
4. تغذیه مادر و کودک و رشد کودکان( طول دوره 6 ساعت شهریه 180000 ریال)
5. تغذیه سالمندان و گروههای در معرض خطر( طول دوره 6 ساعت و شهریه 180000 ریال)




دوره های تخصصی روانشناسی تغذیه و سلامت روح و جسم
1. سلسله اعصاب مرکز ی و تغذیه ( هورمون ها و غدد)
2. فشار های روانی و تغذیه ( استرس ها و نحوه مقابله با انها)
3. چاقی و عوامل ژنتیک
4. رژیم های لاغری
5. اختلالات روانی و تغذیه ( بی اشتهایی روانی و پرخوری مرضی)


(8 ساعت = 2 جلسه 4ساعته )

دوره های تک جلسه ای آموزش انواع آشپزی، شیرینی و دسر

1. ته چین رنگی قالبی- رولت گوشت- سالاد کرفس
2. پاته- قلیه ماهی- سالاد ایتالیایی
3. بقچه پلو- موسکا- سالاد ذرت
4. رولت گوشت با خمیر – ماهی سوخاری در فر –گراتن کدو
5. پنکیک – همبرگرد- سوپ چینی
6. لازانیا- بیف استروگانف- دسر توت فرنگی
7. ماهی شکم پر –ترافیل- سالاد گردو
8. ماهی شکم پر-ترایفل-سالاد گردو
9شنیتسل مرغ –خمیر بنیه –خوراک –میگو به سبک ژاپنی
10. جوجه کباب –کوکوی شیرین –بستنی وانیلی
11. جوجه پلودرکلوچه گوشتی –کوکوی مرغ –آلسکا درفر
12.پیتزا-کوکوی باقلا –سالاد ماکارونی
13.پیراشکی –کروکت ماهی –موس شکلاتی
14.پلومیگو(هندی) سینه مرغ قالبی (فرانسوی)-سالاد سبزی وبلغور
15.کباب حسینی –سوپ سفید-دسر موز
16.خوراک دل مرغ-سالاد ماهی -حلوا
17.مرغ شکم پر-تارت پیاز-پوره اسفناج باتزئین نان قالبی
18.میتلف .راویولی چینی –کوفته تخم مرغ
19. پلو یونانی-گلدن بلو-سالد قارچ
20.دلمه برگ وبرگ مو-انواع دلمه ( پیاز-سیب زمینی –بادمجان –فلفل دلمه ای –گوجه فرنگی)
21. کوفته تبریزی –کوفته مرغ به شکل هویج –کرم سوپ قارچ
22.ماکارونی قالبی –سمبوسه (هندی)-آش جو
23.ته چین اسفناج-پودینگ گوشت – کوکوی گل کلم
24. اردورسبزیجات –راویولی –رست بیف
25 .اردور بادمجان – کیف گوشتی –کرم ژله رولتی
26.لم رست –سالاد جوانه –کتلت ماهی
27.سوپ تره فرنگی – بادمجان حصیری-مرصع پلو
28.آش دوغا –کالزون – اسکالپ میگو
29. رولت مغز – پیتزا بادمجان –نان لواش
30. گالاتین –ماهی انگشتی –سالاد میوه
31. استیک – اردور قالبی و اسفناج روباز (کاناپ ) پاته جگر
32.ته چین ماهی قزل آلا – کروکت مرغ – برش (سوپ روسی)
33. کوئیچ سبزیجات –پروک –پوره لوبیا سفید
34. خوراک تاج ازراسته گوسفند اردور مرغ وبادام – تارت کدوی سبز وگوجه فرنگی
35. سوفله مرغ وقارچ –شیرین پلو – ماهی واسفناج قالبی
36. حلیم بادمجان به شکل گل – سالاد عدس –کوفته مرغ یا بوقلمون با سس ماست
37. رولت بوقلمون یامرغ – ساندویچ عصرانه به شکل کیک – باوارلوای توت فرنگی
38. رولت ماهیپتاژ گوجه فرنگی – فلافل (شامی نخود)
39. بریانی اصفهان –کنسومه قارچ –پا سفت هویج
40.خوراک دل گوسفند یا گوساله – خوراک لوز بادمجان – دسر سیب شکلاتی
41. ماکارونی تزئینی با سس مادر –املت اسپانیولی –کباب بلدرچین
42. خوراک جگربه سبک چینی –چیکن چیلی- کیک چیلی –کیک بستنی
43. شنیتسل ماهی –دلمه ماهیچه مرغ –بیسکوئیت شور
44. ماهی پلو به روش جنوب – خورش قارچ- آش جو شواره
45. سینی اردور ژامبون به شکل ماهی- خوراک قلوه- آش ساک
46. سبد از ماکارونی ژله مرغ و کالباس- پای گوشت و مرغ و کالباس
47. تست کنجد و ماهی- سیب زمینی تنوری تو پر- تست پیچ
48. سفره مذهبی با تزئینات کامل ( دو جلسه)

دوره مدیر تضمین کیفیت به صورت جلسه ای
1. دوره الزمات استاندارد 2008 – 9001 به همراه مستند سازی (12 ساعت شهریه: 580000 ریال)
2. مدیریت فرآیندهای سازمانی (به مدت 8 ساعت و شهریه 350000 ریال)
3. ممیزی داخلی استاندارد 2008- 9001 به همراه تشریح الزامات ( به مدت 16 ساعت و شهریه 700000 ریال)
4. ابزارهای نوین مهندسی کیفیت ( به مدت 10 ساعت و شهریه 700000 ریال)

سایر دوره های جلسه ای
5.
6. تزئینات خرما به همراه روش پخت
7. پخت و تزئینات حلوا – هویج
8. آش رشته
9. شله زرد قالبی
10. فرنی
11. رولت سبزی
12. کوکو سبزی
13. عدس پلو
14. تزئینات نان و پنیر و سبزی
15.
16. دوره های جلسه ای دکوراتوری کیک
17.
18. 1.تهیه و پخت کیک اسنفنجی
19. 2.خامه کشیو تزئین کیک
20. 3.کار با سرما سوره
21. 4. کیک تولد
22. 5. کیک نامزدی و عروسی
23. 6. کاربا خمیر فوندانت و مارزپیان
24. 7. رنگ آمیزی و دکوراتوری کیک


نقش ورزش و تغذیه

1.تعریف اهمیت تغذیه در ورزش
2.دسته بندی مواد غذایی و نقش پروتئین، کربوهیدراتها، چربی ها، یتامین ها،مواد معدنی، آب والکترولیتها در ورزش با شدت مختلف
3.کنترل کاهش و افزایش وزن
4.آشنایی با تغذیه قبل و حین و بعد از مسابقه و تمرین
5. آشنایی با اصول برنامه ریزی تغذیه برای ورزشکاران




تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: آموزشگاه مدیریت مدبر
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط