ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

جانشین کاکائو

جانشین کاکائو

COCOA EXTENDER (M 400)
Analytical Data
Chemical:
Color: Dark Brown
Ph: 7 – 8
Ash: Min 7 %
Fiber: Min 8 %
Protein: Min 3 %
Fat: Min 3 %
Form: Powder

Microbiological:
E.Coli: Neg.
Salm.: Neg.
Mould & Yeast: Max 10/100 gr
Total Count: Max 10/25 gr

Application:
Chocolate
Bakery & Confectionary Products (Biscuits, cake, cookies, ice cream cone)
Dairy & Ice cream, Chocolate Milk, Puddings
Cake Powder, Drink Powder
Dosage Rate: 5 to 25 % of Cocoa

[email protected]

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: جانشین کاکائو
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :