ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

افشانه اسپری زعفران زرافشان - تکنولوژی نانو - زعفران درجه 1 - زرافشان - افشانه - اسپری - اسپری زعفران - خرید اینترنتی افشانه زعفران - چگونه زعفران بخر

افشانه اسپری زعفران زرافشان - تکنولوژی نانو - زعفران درجه 1 - زرافشان - افشانه - اسپری - اسپری زعفران - خرید اینترنتی افشانه زعفران - چگونه زعفران بخر

لينك سايت اين آگهي

قیمت : جشنواره فروش نوروزي 8800 تومان حتي براي 1 خريد

روش سنتی ساییدن و دم کردن زعفران را کنار بگذارید

روشی جدید و نوین
ساخته شده با تکنولوی نانو
استفاده تا 5 برابر بیشتر نسبت به روش سنتی ، چرا که در روش سنتی شما با یگ گرم زعفران فقط تا 20 بشقاب را می توانستید تزیین کنید ولی با اسپری زعفران زرافشان شما می توانید تا 80 الی 90 بشقاب را به راحتی تزیین کنید .

مزایای اسپری زعفران زرافشان

راحتی در مصرف

تنوع در مصرف
تنوع در تزیین

عدم نیاز به ساییدن و دم کردن زعفران
ساخته شده از زعفران درجه یک
حداکثر بهره وری از خواص زعفران
کاملا طبیعی ، فاقد هرگونه مواد نگهدارنده و اسانس
برای ایجاد طعم و رایحه خوش به انواع غذاها و دسرها

( امکان تزیین غذاها با استفاده از شابلون های گوناگون )
دارای : پروانه بهره برداری از اداره بهداشت
پروانه ساخت از معاونت غذا و دارو
ثبت اختراع ، حق انحصاری تولید

برگزیده برتر اصلاح الگوی مصرف در اولین جشنواره نوآوری و شکوفایی
دارای کاربردهای گوناگون برای مصارف خوراکی
مقرون به صرفه و کاملا بهداشتی

بعضی از مزایای زعفران
نشاط آور و آرام بخش – کاهش چربی و کلسترول خون – تقویت کننده معده و حافظه – افزایش دهنده تمرکز – خون ساز و تسهیل کننده جریان خون – مسکن و ضد سرطان – ضد افسردگی ، تشنج ، اسپاسم و آلزایمر – درمان دردهای عصبی و کم خوابی

کاربرد افشانه زعفران زرافشان
برخی از کاربردهای افشانه زعفران زرافشان این محصول قابل استفاده در طبخ و تزیین انواع غذا از جمله برنج، انواع خوراک مانند خوراک مرغ، گوشت یا کباب و شیرینی¬ها، در مصارف خانگی و صنعتی می¬باشد و مورد استفاده¬ی آن پاشش بر سطح غذاها و بیشتر برای تزیین و در مصارف پخت و داخل غذا قابل استفاده می¬باشد

افتخارات ما
مجموعه زرافشان با تلاشهای بی وقفه و بلند مدت خود با بهره گرفتن از متخصصین و مشاورین برجسته خود و با استفاده از تکنولوژی مدرن و همچنین با رعایت بالاترین استانداردهای بهداشتی و سلامتی افتخار دارد که توانسته در عرصه جهانی تحولی نوین در محصولات تبدیلی غذایی بوجود آورد .همچنین چارچوب مرسوم تولید داخلی که عمدتا به صورت الگوبرداری از محصولات خارجی و تهیه محصولات تقلیدی است را در هم شکسته و محصول جدیدی که مطابق سلیقه و ذائقه مصرف کنندگان داخلی و خارجی است را به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه نماید ، این محصول همه ویژگی ها را در قالب شکلی جدید همراه با طعم ،عطر و رنگ بسیار مطلوب می باشد.

مزایای افشانه زعفران زرافشان
مزایای محصول: - تهیه شده زعفران درجه یک و آب - ایجاد ارزش افزوده کارکردی برای مصرف کننده - سرعت و سهولت استفاده - حذف همه مراحل آماده سازی به روش سنتی شامل ساییدن زعفران ،حل کردن آن در آب ، دم کردن ، ریختن آن در ظرف دیگر و ... - بهداشتی بودن و انطباق با استاندارد های موجود برای استفاده از زعفران - بهینه سازی مصرف زعفران - ماندگاری مناسب و تاریخ مصرف بالا - امکان تزئینی جذاب تر و مورد پسند تر

نوآوری افشانه اسپری زعفران زرافشان
نوآوری ها: - افزایش ماندگاری مایع زعفران بدون استفاده از مواد نگهدارنده - استفاده از گاز پیشرانه غیر اشتعال - عدم ارتباط گاز با مایع زعفران - خروج مایع از داخل افشانه به صورت ایستاده ، واژگون و متمایل

استانداردهای زعفران
استانداردهای مرتبط با زعفران: 1 زعفران –ویژگیها 1-259 اسفند 82 **** 2 زعفران –روشهای آزمون 2-259 خرداد 76 **** 3 روش نمونه برداری زعفران 3659 مهر 74 **** 4 زعفران ویژگیهای میکروبی و روشهای آزمون 5689 مهر80 **** 5 Saffron (Crocus sativus linnaeus) specification 3632-1 2003-11-15 **** 6 Saffron (Crocus sativus linnaeus) test method 3632-2 2003-11-15

تقلبهای زعفران
بدلیل ارزش، اهمیت و قیمت بالای محصول زعفران متاسفانه بسیاری از واسطه ها و افراد سودجو اقدام به انجام تقلب در زعفران می کنند.از جمله تقلب های موجود در زعفران: - رنگ کردن خامه زعفران با رنگ موجود در کلاله یا رنگهای شیمیایی سنتزی است.- اضافه کردن برخی مواد که از لـحاظ ظاهری مشـابه کـلاله های زعـفران می باشند ماننـد گلرنگ - افزایش رنگهای مصنوعی به زعفران جهت افزایش قدرت رنگی آن معمول ترین این رنگها شامل: تارترازین، Orange II، آمارانت، سانست یلو، Ponceau 4R، کینولئین یلو می باشد.از جمله رنگ های شیمیایی مصنوعی بکار رفته در تقلب زعفران، رنگ غیر مجاز آلرژی زا و سرطان زای تارترازین می باشد که علاوه بر خسارت اقتصادی، یک خطر بهداشتی و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان نیز به شمار می رود.- اعمال کم فروشی در وزن زعفران است اضافه نمودن نمک و شکر به زعفران جهت افزایش جرم آن در این نوع تقلب وجود دارد یکی از راههای تشخیص زعفران مزه کردن آن است که باید دارای طعم تلخ باشد ولی اگر طعم آن شیرین یا شور باشد یعنی به آن نوعی نمک یا شکر اضافه کرده اند که منشاء قلیائیت دارند.در مجموع کسانی که این محصولات تقلبی را می فروشند، بسته بندی آنها فاقد مشخصات کامل و صحیح تولید کننده می باشد .به طور کلی توصیه می گردد با وجود موارد زیاد تقلب در زعفران و تشخیص سخت آن برای عموم ، حتما از زعفران هایی که دارای مجوز رسمی از اداره نظارت بر مواد غذایی می باشند ، تهیه نمایند بدیهی است که برای حصول اطمینان باید آرم پروانه ساخت را بر روی بسته بندی محصولات مشاهده نمایید.زعفران بعنوان گرانترین ادویه جهان، باعث شده که برخی از افراد سودجو با تهیه زعفران تقلبی و عرضه آن به بازار به منافعی دست یابند.زعفران به ویژه به صورت پودر، با تقلبات بیشتری می¬تواند همراه باشد.همچنین ممکن است زعفران را سائیده و با خاک سرخ مخلوط کنند تا افزایش وزن پیدا کند و یا خامه سفید زعفران را با محلول زعفران سائیده و همراه با مواد دیگر به رنگ کلاله در می¬آورند.گاهی نیز موادی مانند ریشه زردچوبه، کاسبرگ و گل همیشه بهار را با زعفران مخلوط می¬سازند

ترکیبات زعفران
ترکیبات زعفران : زعفران حاوی مواد معدنی، آب، موسیلاژ، چربی، موم و یک اسانس معطر با کمی سینئول (Cineol ) و مواد مؤثره از سه هتروزید به نام پیکرورتین (Picroretine )، پیکروکروسین (Picrocrocine ) و کروسین (Crocine ) می¬باشند (4).کلاله زعفران که در واقع قسمت اصلی زعفران تجارتی را تشکیل می¬دهد دارای رنگ، طعم و عطر مخصوصی است که هر یک از این ویژگی¬ها مربوط به یک¬دسته از ترکیبات شیمیایی خاص می¬باشد که تاکنون برخی از آنها شناخته شده است.رنگ زعفران عامل اصلی ایجاد قدرت رنگی کلاله¬های زعفران ترکیبی بنام کروسین به فرمول شیمیایی O 24 H 64 C 44 می¬باشد.کروسین یکی از چند کاروتنوئید محدود موجود در طبیعت است که به آسانی در آب حل می¬شود.این حلالیّت یکی از دلایل کاربرد وسیع آن به عنوان رنگ دهنده در مواد غذایی و دارویی نسبت به سایر کاروتنوئیدها می¬باشد.این ماده برای اوّلین بار توسط Solomon و Carrar به شکل کریستال بدست آمد.علاوه بر کروسین، زعفران حاوی آگلــیکون کروستین به صــورت آزاد و مقادیر کمی رنگدانه آنتوسیانین می¬باشد.همچنین رنگدانه¬های محلول در چربی شامل لیکوپن، آلفا کاروتن، بتا کاروتن و زیگزانتین در آن وجود دارد.قدرت رنگی زعفران یکی از پارامترهای عمده تعیین کننده کیفیّت زعفران می¬باشد که با اندازه¬گیری میزان ترکیبات رنگی موجود در آن در طول موج 443 نانومتر بوسیله اسپکتروفتومتر مورد ارزیابی قرار می¬گیرد طعم زعفران عمده¬ترین ترکیب ایجاد کننده طعم تلخ در زعفران گلیکوزیدی بی¬رنگ بنام پیکروکروسین با فرمول شیمیایی C 16 H 26 O 7 است.این ماده تلخ و قابل تبلور است و از طریق هیدرولیز اسید، گلوکز و آلدئیدی بنام سافرانال تولید می¬کند ترکیبات معطره عطر زعفران مربوط به روغن¬های فرار موجود در آن می¬باشد.این ماده بسیار روان و مایعی بی¬رنگ از رده ترپن¬ها (C 10H 16) است که بوی شدید زعفران مربوط به آن می¬باشد.اسانس¬های استخراجی به سادگی اکسیژن جذب نموده و به مایع غلیظ و قهوه¬ای رنگی به نام سافرانال C 10H 14O 2 تبدیل می¬شوند.اسانس¬های روغنی زعفران فوق العاده ناپایدار می¬باشند و در تجارت قابل عرضه نمی¬باشند، ولی به جای آنها تنتور الکلی زعفران جهت عطر و طعم دهندگی به غذا و استفاده در عطØ ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: افشانه اسپری زعفران زرافشان - تکنولوژی نانو - زعفران درجه 1 - زرافشان - افشانه - اسپری - اسپری زعفران - خرید اینترنتی افشانه زعفران - چگونه زعفران بخر
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :