پرداخت با کارتهای عضو شتاب
آگهی های جدید
- کفش کوهنوردی لسپورتیوا اکسترم
- خرید پروفیل سازه از سازه کاران
- پیمانکاری ساختمان توسط پیمانکار مجرب
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- فولاد ck45-میلگرد ck45-ورق ck45-لوله ck45-تسمه ck45
- ورق استیل 316L-استیل 316L-فولاد نسوز 316L-فولاد نسوز 316ال
- استنلس استیل - فولاد ضد زنگ
- میلگرد spk-فولاد spk-فولاد سردکار
- لوله استیل -لوله استنلس استیل-انواع لوله استیل
- میلگرد استیل 304-ورق استیل 304-تسمه استیل 304
- فولاد ck75-میلگرد ck75-فولاد فنر ck75-تسمه ck75
- ورق A36-فولاد A36--لوله A36-ورق-فولاد ساختمانی
- فولاد 2510-میلگرد 2510-تسمه 2510-فولاد ابزار
- اینکونل- فولاد مقاوم بالا-inconel-فولاد ضد خوردگی
- میلگرد 7131-فولاد سمانته 7131- میلگرد سمانته 5920
- لوله مانیسمان-لوله آتشخوار-بدون درز-درز دار
- واردات فولاد-واردات استیل-فروش فولاد-فروش استیل
- میلگرد ck15-تسمه ck15-گرد ck15-فولاد ck15
- نبشی فولادی -نبشی L-نبشی V-نبشی فابریک
- میلگرد نقره ای-گرد نقره ای- فولاد ابزار سردکار
- vcn200- میلگرد vcn200-فولاد vcn200-فولاد ابزار
کلمات کلیدی
-
مانیتور تی وی -
تی وی مانیتور -
اچ دی ام ای -
مانیتور الجی -
2253 -
monitor2253tq -
نمایند ال جی -
قیمت روز xbox 360 -
قیمت به روز بازی پلی استیشن 3 -
قیمت xbox 360 -
xbox -
فروش xbox -
قیمت روز xbox -
پلی استیشن 2 -
قیمت پلی استیشن 2 -
فروش ایکس باکس -
پلی استیشن -
قیمت روز پلی استیشن 3 -
xbox elite -
قیمت انواع XBOX -
xbox 360 فروش -
فروش xbox 360 -
xbox قیمت -
AC ADABTOR -
ادابتور مادیران -
ادابتور مانیتور الجی -
ادابتور الجی -
ادابتور مانیتور ال جی -
ادابتور ال سی دی 1552 -
ادبتور LCD الجی -
ادابتور LG -
قیمت ایکس باکس 360 -
arcade -
ps2 -
قیمت ایکس باکس -
سایت برای فروش بازی ps3 -
بازی ps2 -
سیمکارت خور -
هارد xbox -
دسته xbox -
بلوتوث با برد -
کیس -
box -
تلویزیون -
مانیتور 15 اینچ -
مانیتور کوچک -
مانیتور ای او سی -
نماینده ای او سی -
مانیتور 16 اینچ -
قیمت مانیتور aoc -
صدور گواهینامه ایزو 22000 مدیریت ایمنی مواد غذایی
===================
پرشین ایزو آمادگی دارد تا به شرکت ها ، رستوران ها ، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کسب و کارهایی که با غذا سرو کار دارند کمک کند تا ضمن آموزش و پیاده سازی استاندارد ISO22000 ، صدور گواهینامه ایزو مربوط به مدیریت ایمنی مواد غذایی که هم اکنون در شرکت های بزرگ و معتبر پیاده سازی شده است، برای سازمان های متقاضی انجام دهد.
*********** محمد جواد امیرآبادی آماده پاسخ گویی به شما خواهد بود.
===================
در جهانی که ما در آن بسر می بریم مفاهیم و عبارت های جدیدی در حال شکل گیری است طوری که متناسب با رشد و پیشرفت اقتصادی و صنعتی شدن جهان تعریف ها و مفهوم های نوینی به وجود آمده و معرفی شده است در این میان موضوع سلامت و ایمنی محصول و کلیه ی واژه های مربوط به آن از این قاعده مستثنی نبوده است. سیستم مدیریت بهداشت موادغذایی نه به عنوان استاندارد بلکه به عنوان برنامه تضمین ایمنی مواد غذایی سال ها مورد حمایت سازمان های جهانی و کشورهای عمده ی وارد کننده مواد غذایی بوده است.با توجه به اینکه استاندارد ایزو 22000 ترکیبی از اصول HACCP و روش های اجرایی آن که در کمیسیون کدکس مواد غذایی تعریف شده اند و نیز برنامه های پیشنیازی آن ( PRPs) است . در این استاندارد تمامی مخاطره هایی که احتمال وقوع آن در زنجیره ی تولید مواد غذایی وجود دارد ( مخاطرات مرتبط با فرآیند و یا تاسیسات و تجهیزات و ……) شناسایی و ارزیابی شده و در نتیجه به راحتی توسط یک واحد فرآوری و یا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل هستند.برای تدوین این استاندارد کمیته ای متشکل از کشورهای آمریکا ، ژاپن ، آلمان ، فرانسه و انگلیس و چند کشور دیگر از سال 2000 اقدام به تهیه پیش نویس و رایزنی های فنی کردند.این استاندارد در سال گذشته به تصویب رسید و برای اجرا از ابتدای سال 2006 منتشر شده است.اجزای استاندارد ایزو 22000
معرفی استانداردایزو 22000 نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی یک استاندارد جهانی است که به تصویب اعضای سازمان جهانی استاندارد ( ISO) رسید . همه کسانی که در زنجیره تولید ماده ی غذایی دخالت دارند نظیر تولید کنندگان مواد اولیه ، تولید کنندگان خوراک دام و آبزیان ، پرورش دهندگان دام طیور و آبزیان و شرکت های حمل و نقل کالا ، انبارهای نگهداری محصول ، تولید کنندگان مواد افزودنی ، تولید کنندگان مواد بسته بندی ، تولید کنندگان مواد شیمیایی ، نظافت و گندزدایی سطوح کارخانه های مواد غذایی و نیز شرکت های خدمات رسانی تحت پوشش این استاندارد جهانی هستند.ایزو 22000 نیازمندی های مدیریت ایمنی غذا را برای تضمین سلامت ماده ی غذایی در زنجیره ی تولید این مواد تا مصرف کننده ی نهایی مشخص کرده و دارای اجزای کلیدی زیر است:1- ارتباطی متقابل بین افراد درگیر در چرخه ی تولید مواد غذایی2- برنامه های پیش نیازی3- اصول مدیریت ایمنی مواد غذاییارتباط بین افراد درگیر در زنجیره ی تولید مواد غذایی برای اطمینان از شناسایی مخاطره های ایمنی غذا و کنترل آن در هر مرحله از مراحل یاد شده لازم و حیاتی است. این ارتباط باید در سرتاسر چرخه ی تولید مواد غذایی بین افراد مورد نظر به وجود آید. ارتباط با عرضه کنندگان و مصرف کنندگان ضمن آگاه کردن آنان از مخاطره های تعیین شده و اقدام های کنترلی موجب یادآوری نقش آن ها در سلامت محصول نهایی می شود.این استاندارد شامل اصول هفت گانه مدیریت ایمنی مواد غذایی و مراحل اجرایی آن که در کدکس مواد غذایی توصیه شده است می باشد .برای کارآمد کردن استاندارد ایزو 22000 تحلیل مخاطره به عنوان عنصری کلیدی در نظر گرفته شده است. همانطوریکه گفته شد در چرخه ی تولید مواد غذایی کلیه ی مخاطره هایی که می تواند سلامت ماده ی غذایی را به خطر اندازد باید شناسایی و کنترل شوند. از این رو ایزو 22000 به این موضوع به طور کامل پرداخته است. این استاندارد جهانی علاوه بر جنبه های ایمنی غذا جنبه های خاص دیگر نظیر آگاهی مصرف کننده از محصول خریداری شده و موضوع اخلاق در تجارت و غیره نیز مورد توجه قرار گرفته است.
مزایای ایزو 22000
وجود بیش از 30 طرح و برنامه ی کنترلی در جهان باعث گردیده است که علاوه بر شناسایی مخاطره های مختلف سطوح متفاوتی از سلامتی برای یک ماده غذایی تعیین و تولید کنندگان را با انواع مقررات و قوانین اجباری و تحمیل هزینه های زائد مواجه نماید.ایزو 22000 بر اساس اجماع جهانی شکل گرفته و نیازمندی های آن به شکلی هماهنگ با حضور کارشناسان مواد غذایی از بخشهای مختلف در قالب یک سند یکپارچه عرضه شده است .مزایای این استاندارد را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:1) تطابق محصول با استانداردهای جهانی2) تضمین کیفیت و ایمنی محصول3) حفظ اعتبار تولید کننده و نماد محصول4) هماهنگی در اجرای استاندارد در کشورهای مختلف و رقابت بهتر در بازارهای جهانی5) کاهش بیماری ها ی ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده6) بهره برداری بهتر از منابع7) مستند کردن بهتر روش ها و فرآیند ها8) افزایش سوددهی یا کاهش موارد مرجوعی
ویژگی های استاندارد ایزو 22000
به طورکلی استاندارد ایزو 22000 نیازمندی های یک نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی را در تمامی فرآیندهای مرتبط با غذا ( از مزرعه و یا صید تا سفره ) تشریح کرده و شامل ویژگی های زیر است :• انطباق با اصول HACCP اشاره شده در کدکس• هماهنگی در اجرای استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی در کلیه کشورها• فرآهم کردن یک استاندارد قابل ممیزی یا امکان کسب گواهینامه های داخلی و خارجی• هماهنگی با استاندارد ایزو 9001
• ایجاد درک منطقی از HACCP در ابعاد بین المللی• امکان ممیزی ساده تر نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی و رفع سریع تر سوء برداشت ها از این نظام• ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان محصولات• حرکت به سمت تولید بدون نقص• پیشگیری از مخاطرات شیمیایی، میکروبی و فیزیکی که ممکن است در فرآورده های غذایی موجب خسارت رساندن به مشتری و کاهش اعتبار سازمان شود.
دلایل و ضرورت های اجرای ایزو 22000
همانطوریکه گفته شد تا سال گذشته مدیریت ایمنی مواد غذایی نه به عنوان استاندارد بلکه به عنوان برنامه ی تضمین ایمنی مواد غذایی مورد حمایت سازمان های جهانی و کشورهای عمده ی وارد کننده ی مواد غذایی بود. در سال های گذشته اگرچه مدیریت ایمنی مواد غذایی در بسیاری از کشورها از جمله کشور ما به اجرا در آمده است ولی اجرای آن در بسیاری از موارد سلیقه ای بود و ممیزی آن نیز بیشتر به درک ممیز از اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی بستگی داشته است. این ناهماهنگی ها منجر به تدوین استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی با عنوان استاندارد ایزو 22000 شده است تا :1- شرکت های فرآوری در کلیه کشورها و حتی در داخل کشورها با درک یکنواخت و مدیریتی کارآمد اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی را اجرا کنند.2- از اجرای سلیقه ای این استاندارد در واحدهای فرآوری جلوگیری شود.3- ممیزی این نظام به راحتی انجام شود.4- مخاطره های مهم و عیوب کیفی مواد غذایی به درستی تضمین شود.5- موانع تجارت مواد غذایی در جهان رفع شود.6- سلامت و ایمنی محصول به درستی تضمین شود.7- نیازمندیهای مشتری و الزامات قانونی کشورها مورد توجه بیشتر قرار گیرد.8- واحدهای فرآوری توانایی خود را برای کنترل و مهار مخاطره ها و نیز کنترل کیفیت محصول تولیدی به اثبات رسانند.
ایزو 22000 کارکرد کیفیت را به سلامت غذایی ارتباط می دهداز آنجا که فرایند تولید محصولات غذایی و توسعه زنجیره عرضه آن ها روز به روز در حال گسترش است، به نظر می رسد که استفاده از سیستم های سلامت غذایی نقش بسزایی در توسعه کیفیت در همه ابعاد داشته است. ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماریزایی غذایی در هنگام مصرف میباشد. کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری بنظر میرسد چرا که در هرمرحله از زنجیره غذایی ممکن است مخاطرات ایمنی غذا رخ دهد. لذا رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همه گیر طرفهای زنجیره غذا صورت پذیرد.به کارگیری این استاندارد به سازمانهایی که در ردههای مختلف زنجیره غذایی قرار دارند کمک میکند که بتوانند مخاطرات موجود در سیستم خود را شناسایی و کنترل نمایند.این استاندارد مجموعه ترکیبی موثری را جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد مینماید که عناصر کلیدی آنها شامل ارتباط متقابل، سیستم مدیریت، برنامههای پیشنهادی و اصول HACCP میباشد.دامنه کاربرد: کلیه سازمانها در محدوده زنجیره غذایی شامل تولیدکنندگان مواد اولیه در کارخانههای تولید مواد غذایی و خوراک دام، عوامل درگیر با حمل و نقل و انبارش، فروشگاههای خرده فروشی و تامین کنندگان خدمات مرتبط با غذا نظیرخدمات بستهبندی و … میتوانند از این استاندارد بهره جویند.این استاندارد یکی از تخصصی ترین استانداردهای مدیریت کیفیت در صنایع غذائی در جهان می باشد که در اول سپتامبر 2005 توسط کلیه ISO/TC34 تدوین و ابلاغ شد.این استاندارد قابلیت پیاده سازی در سراسر زنجیره تأمین مواد غذائی از تولید در مزرعه و یا مراکز نگهداری دام و طیور تا ماشین آلات صنایع غذائی، کارخانجات تولید مواد غذائی، صنایع بسته بندی، غذای دام و طیور شرکتهای پخش مواد غذائی، سوپر مارکتها و… را دارد.
» سایر تصاویر برای این آگهی
تلفن : | منقضی شده |
منطقه : | استان فارس |
آدرس : | استان فارس - شیراز |
در مورد: صدور گواهینامه ایزو 22000 مدیریت ایمنی مواد غذایی
کلمات کلیدی :
آگهی های مرتبط
-
گواهینامه استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی ( ISO 22000:2005) -
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی (ISO 22000:2005) -
گواهینامه ایزو 9001 - ایزو 22000 - ایزو مواد غذایی -
اخذ گواهینامه ایزو 22000 ایزو مواد غذایی -
گواهینامه ایزو 9001 - ایزو 22000 - ایزو مواد غذایی - ایزو 18001 -
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 -
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 -
ایزو 22000- اخذ HACCP- استاندارد HACCP- ایزو مواد غذایی -
ایزو 9001-ایزو 9001-ایزو 22000- ایزو مواد غذایی- ایزو تضمینی -
اخذ گواهینامه ایزو 22000 ايزو مواد غذايي -
صدور گواهینامه های سلامت مواد غذایی -
آموزش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی -
اخذاستاندارد مدیریت ایمنی غذا ایزو 22000 -
استانداردسیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی -
مشاوره ایزو 9001 - ایزو 22000 - صدور گواهینامه ایزو -
صدور گواهینامه ایزو 22000 -
صدور گواهینامه ایزو ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS18001 -
اخذ استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی غذا ایزو 22000 -
صدور گواهینامه های سلامت مواد غذایی -
صدور گواهینامه ایزو استاندارد سیستم مدیریت کیفیت آموزش (ISO 10015:1999)