ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

کلمات کلیدی

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005

طراحی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد.در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازیک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مندبه منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:
• امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
• ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی
• ایجاد طرح HACCP
• به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
• طرح ریزی تصدیق
• ردیابی و کنترل عدم انطباق
چه کسانی سود می برند؟
• تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور
• کارخانجات مواد غذایی
• کلیه فعالیتهای حمل و نقل و توزیع
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
• تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات، افزودنی ها
• تولید کنندگان مواد شیمیایی و شستشو و ضد عفونی و …
آکادمی آموزش : بلوار میرداماد- نرسیده به شریعتی- پلاک 6- واحد 8
تلفن: 94 45 63 22- 93 45 63 22
تلفکس: 18 88 64 22
دفتر مرکزی : بلوار آفریقا – بلوار گلشهر – برج اداری آی تک – طبقه 3 – واحد 49
تلفن: 4-********1، (10 خط ) ********
تلفکس: ********
تلفن همراه : 1092090-0912
3732000-0935
(امیر دهقان – مشاور و ممیز سیستمهای مدیریت (مشاوره حضوری رایگان
ایمیل: [email protected]
وبسایت: www.moshaveriso.wordpress.com

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط