ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

استاندارد بین المللی صنایع غذایی (HACCP)

تجزیه و تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی HACCP

Hazard Analysis Critical Control Point


این سیستم در جهت کامل کردن روشهای خوب ساخت، به منظور دستیابی به تولید بدون نقص، در سال 1971 بطور رسمی در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح گردید. در سال 1993 کمیسیون کدکس FAO/WHO خطوط راهنمای اجرای این سیستم را پذیرفت. این سیستم بطور گسترده در رشته های مختلف صنایع غذایی بعضی کشورها، خصوصاً آمریکا و ژاپن، بکار رفته است.

این سیستم می تواند از یک طرف سطح اطمینان بالایی را در بین مصرف کنندگان بوجود آورد و از طرف دیگر مشکل مرجوع شدن فرآورده ها را تا حد زیادی برطرف سازد.

در این سیستم اصول تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی به همراه راهنمایی های عمومی برای استفاده از سیستم، با توجه به این موضوع که جزئیات آن ممکن است بسته به شرایط صنایع غذایی مختلف تغییر کند، مطرح می گردد.

این سیستم خطرات ویژه و اقدامات لازم برای کنترل آنها، به منظور حصول اطمینان از ایمنی مواد غذایی، را شناسایی می کند و وسیله ای است برای ارزیابی خطرات و برقراری سیستم های کنترل که بیشتر بر پیش گیری تأکید دارند تا بر آزمون فرآورده نهایی و با تحلیل نظام مند و تحقق ایمنی با استفاده از فرآیندی کارآمد که به تحلیل ایمنی محصول در حین فرآیند می پردازد و با فعالیت های کنترلی مناسب برای کشف به موقع مخاطراتی که بر سلامتی و بهداشت مصرف کنندگان تأثیر می گذارد سیستم هوشمندی را برای کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه بنا می گذارد .

این استاندارد برای سازمان ها و موارد زیر کاربرد دارد:
. در طول زنجیرۀ غذایی از تولیدکننده اولیه تا مصرف کننده نهایی
. تمامی شرکتهایی که در زمینه ساخت، معامله و توزیع مواد غذایی و کالاهای ضروری فعالیت می نمایند
. برای تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشی ها، توزیع کنندگان و تحویل دهندگان محصولات غذایی، آشپزخانه ها ی تجاری و صنعتی و عرضه کنندگان محصولات غذایی
. تمامی شرکتهایی که در بسته بندی محصولات مشارکت دارند
. شرکتهایی که خواستار تصدیق و هماهنگی فعالیت هایشان با مفاهیم تجزیه و تحلیل خطر و پیشگیری بهداشتی بطور مستند و با روشی مشخص و کارآمد می باشند

استقرار این سیستم می تواند فواید زیر را برای سازمان ها به ارمغان آورد:
. یکپارچه نمودن فرآیندهای روزانه برای تجزیه و تحلیل خطر و مفاهیم پیشگیرانه با استفاده از سیستم مدیریت ایجاد شده
. حمایت از سلامتی مصرف کننده
. برآورده کردن نیازمندی های قانونی در صنایع غذایی
. افزایش ایمنی محصول و کاهش خطرات احتمالی منتج از کیفیت محصول
. تقویت اطمینان فروشندگان و مصرف کنندگان و همچنین خود سازمانهای تولیدکننده و یا توزیع کننده در مشروعیت، کیفیت و ایمنی محصولات
. تحلیل نظام مند و تحقق ایمنی با استفاده از فرآیندی کارآمد که به تحلیل ایمنی محصول در حین فرآیند
می پردازد و با فعالیت های کنترلی مناسب برای کشف به موقع مخاطراتی که بر سلامتی و بهداشت مصرف کنندگان تأثیر می گذارد سیستم هوشمندی را برای کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه بنا می گذارد

فرآیند صدور این گواهینامه متأثر از موارد زیر می باشد:
. تنوع و پیچیدگی محصولات
. میزان خطراتی که نوع محصول و یا تولید آن بوجود می آورد
. تعدد روشهای اجرایی و تکنولوژی هایی که باید ارزیابی شود
. تعدد سایت ها و محل هایی که باید مورد ارزیابی قرار گیرد
. رشد سیستمهای ممیزی داخلی و مدیریت
. مسئولیت سازمان در قبال محصول، در خصوص سازنده، تولیدکننده، توزیع کننده، بسته بندی کننده و غیره

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان اصفهان
آدرس :  استان اصفهان - اصفهان
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: استاندارد بین المللی صنایع غذایی (HACCP)
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط