پرداخت با کارتهای عضو شتاب
آگهی های جدید
- کفش کوهنوردی لسپورتیوا اکسترم
- خرید پروفیل سازه از سازه کاران
- پیمانکاری ساختمان توسط پیمانکار مجرب
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- فولاد ck45-میلگرد ck45-ورق ck45-لوله ck45-تسمه ck45
- ورق استیل 316L-استیل 316L-فولاد نسوز 316L-فولاد نسوز 316ال
- استنلس استیل - فولاد ضد زنگ
- میلگرد spk-فولاد spk-فولاد سردکار
- لوله استیل -لوله استنلس استیل-انواع لوله استیل
- میلگرد استیل 304-ورق استیل 304-تسمه استیل 304
- فولاد ck75-میلگرد ck75-فولاد فنر ck75-تسمه ck75
- ورق A36-فولاد A36--لوله A36-ورق-فولاد ساختمانی
- فولاد 2510-میلگرد 2510-تسمه 2510-فولاد ابزار
- اینکونل- فولاد مقاوم بالا-inconel-فولاد ضد خوردگی
- میلگرد 7131-فولاد سمانته 7131- میلگرد سمانته 5920
- لوله مانیسمان-لوله آتشخوار-بدون درز-درز دار
- واردات فولاد-واردات استیل-فروش فولاد-فروش استیل
- میلگرد ck15-تسمه ck15-گرد ck15-فولاد ck15
- نبشی فولادی -نبشی L-نبشی V-نبشی فابریک
- میلگرد نقره ای-گرد نقره ای- فولاد ابزار سردکار
- vcn200- میلگرد vcn200-فولاد vcn200-فولاد ابزار
کلمات کلیدی
-
nec -
كيس -
vga -
RAM -
گرافيك -
cpu -
MP4 PLAYER -
پرينتر -
Ipod -
دوربين -
Asus -
creative -
adsl -
كارت گرافيك -
كامپيوتر -
دوربين ديجيتال -
سامسونگ -
Samsung -
رویایی -
قیمت مانیتور ال جی -
2284ب -
2284F -
قیمت 2284F -
دوربين مدار بسته -
ال سي دي -
aoc -
دوربين مداربسته -
Sony -
فروش -
دزدگير -
شبكه -
q86 -
q76 -
q79 -
q75s -
تبلت وی تاچ -
q96 -
q72 -
q71 -
Q75 -
قیمت وین تاچ q75 wintouch -
mp3 play -
موبايل -
ویدیو پروژکتور -
اسپیکر دار -
xl1610s -
1610ش -
قیمت ال ای دی ایکس ویژن -
مانیتور 19 -
xvision -
استاندارد بین المللی صنایع غذایی (HACCP)
تجزیه و تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی HACCP
Hazard Analysis Critical Control Point
این سیستم در جهت کامل کردن روشهای خوب ساخت، به منظور دستیابی به تولید بدون نقص، در سال 1971 بطور رسمی در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح گردید. در سال 1993 کمیسیون کدکس FAO/WHO خطوط راهنمای اجرای این سیستم را پذیرفت. این سیستم بطور گسترده در رشته های مختلف صنایع غذایی بعضی کشورها، خصوصاً آمریکا و ژاپن، بکار رفته است.
این سیستم می تواند از یک طرف سطح اطمینان بالایی را در بین مصرف کنندگان بوجود آورد و از طرف دیگر مشکل مرجوع شدن فرآورده ها را تا حد زیادی برطرف سازد.
در این سیستم اصول تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی به همراه راهنمایی های عمومی برای استفاده از سیستم، با توجه به این موضوع که جزئیات آن ممکن است بسته به شرایط صنایع غذایی مختلف تغییر کند، مطرح می گردد.
این سیستم خطرات ویژه و اقدامات لازم برای کنترل آنها، به منظور حصول اطمینان از ایمنی مواد غذایی، را شناسایی می کند و وسیله ای است برای ارزیابی خطرات و برقراری سیستم های کنترل که بیشتر بر پیش گیری تأکید دارند تا بر آزمون فرآورده نهایی و با تحلیل نظام مند و تحقق ایمنی با استفاده از فرآیندی کارآمد که به تحلیل ایمنی محصول در حین فرآیند می پردازد و با فعالیت های کنترلی مناسب برای کشف به موقع مخاطراتی که بر سلامتی و بهداشت مصرف کنندگان تأثیر می گذارد سیستم هوشمندی را برای کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه بنا می گذارد .
این استاندارد برای سازمان ها و موارد زیر کاربرد دارد:
. در طول زنجیرۀ غذایی از تولیدکننده اولیه تا مصرف کننده نهایی
. تمامی شرکتهایی که در زمینه ساخت، معامله و توزیع مواد غذایی و کالاهای ضروری فعالیت می نمایند
. برای تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشی ها، توزیع کنندگان و تحویل دهندگان محصولات غذایی، آشپزخانه ها ی تجاری و صنعتی و عرضه کنندگان محصولات غذایی
. تمامی شرکتهایی که در بسته بندی محصولات مشارکت دارند
. شرکتهایی که خواستار تصدیق و هماهنگی فعالیت هایشان با مفاهیم تجزیه و تحلیل خطر و پیشگیری بهداشتی بطور مستند و با روشی مشخص و کارآمد می باشند
استقرار این سیستم می تواند فواید زیر را برای سازمان ها به ارمغان آورد:
. یکپارچه نمودن فرآیندهای روزانه برای تجزیه و تحلیل خطر و مفاهیم پیشگیرانه با استفاده از سیستم مدیریت ایجاد شده
. حمایت از سلامتی مصرف کننده
. برآورده کردن نیازمندی های قانونی در صنایع غذایی
. افزایش ایمنی محصول و کاهش خطرات احتمالی منتج از کیفیت محصول
. تقویت اطمینان فروشندگان و مصرف کنندگان و همچنین خود سازمانهای تولیدکننده و یا توزیع کننده در مشروعیت، کیفیت و ایمنی محصولات
. تحلیل نظام مند و تحقق ایمنی با استفاده از فرآیندی کارآمد که به تحلیل ایمنی محصول در حین فرآیند
می پردازد و با فعالیت های کنترلی مناسب برای کشف به موقع مخاطراتی که بر سلامتی و بهداشت مصرف کنندگان تأثیر می گذارد سیستم هوشمندی را برای کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه بنا می گذارد
فرآیند صدور این گواهینامه متأثر از موارد زیر می باشد:
. تنوع و پیچیدگی محصولات
. میزان خطراتی که نوع محصول و یا تولید آن بوجود می آورد
. تعدد روشهای اجرایی و تکنولوژی هایی که باید ارزیابی شود
. تعدد سایت ها و محل هایی که باید مورد ارزیابی قرار گیرد
. رشد سیستمهای ممیزی داخلی و مدیریت
. مسئولیت سازمان در قبال محصول، در خصوص سازنده، تولیدکننده، توزیع کننده، بسته بندی کننده و غیره
تلفن : | منقضی شده |
منطقه : | استان اصفهان |
آدرس : | استان اصفهان - اصفهان |
در مورد: استاندارد بین المللی صنایع غذایی (HACCP)
کلمات کلیدی :
آگهی های مرتبط
-
استاندارد بین المللی صنایع غذایی (HACCP) -
گواهینامه استاندارد بین المللی صنایع غذایی ( HACCP ) -
دومین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی ، بسته بندی و ماشین آلات وابسته عراق نجف اشرف پایتخت جهان اسلام 26-30 بهمن -
استاندارد آمریکایی سلامت غذا (HACCP) (استاندارد سازندگان مواد غذایی) -
مشاوره ایزو ، ایزو 22000 چیست ، استاندارد صنایع غذایی -
ایزو 22000 - ایزو HACCP - استاندارد HACCP - استاندارد مواد غذایی -
ایزو 22000 و استاندارد صنایع غذایی -
استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد صنایع غذایی -
تور بازدید از بزرگترین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی جهان (آلمان – کلن) anuga2013 -
ایزو 22000- اخذ HACCP- استاندارد HACCP- ایزو مواد غذایی -
استاندارد بین المللی صنعت غذایی (ایزو 22000:2005 -
استاندارد صنایع غذایی ، ایزو 22000 -
استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد صنایع غذایی -
استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد صنایع غذایی -
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی (ISO 22000:2005) -
فروش تجهیزات و مواد آزمایشگاه صنایع غذایی -
رشد صنایع غذایی و بسته بندی ( تخصصی و تضمینی ) -
تور نمایشگاه مواد غذایی و صنایع وابسته پاریس مهر93 پیشوازآسیا -
بسته طرح توجیهی (تولید وبسته بندی سبزیجات خشک )+مجموعه طرحهای صنایع غذایی -
صنایع غذایی اصالت