ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

استاندارد بین المللی صنعت غذایی (ایزو 22000:2005

استاندارد بین المللی صنعت غذایی (ایزو 22000:2005

لينك سايت اين آگهي

قیمت : 1000 دلار

استاندارد بین المللی صنعت غذایی ISO 22000
Food Safety Management System

اگر سازمانی که در زنجیرۀ صنایع غذایی مشغول به فعالیت است تمایل به اثبات توانایی خود در کنترل مخاطرات مربوط به ایمنی غذا به منظور ایجاد اطمینان در مصرف کننده را داشته باشد، این استاندارد الزامات مورد نیاز برای یک سیستم مدیریت ایمنی غذا را تعیین می کند.

از آنجا که در صنعت غذایی یکپارچه سازی برنامه های پیش نیاز، HACCP و سیستم مدیریت ضروری به نظر می رسید، لذا سازمان جهانی استاندارد با همکاری کمیته های کاری متشکل از 14 کشور و همچنین کمیسیون کدکس غذایی (CAC)، سازمان ایمنی غذایی جهانی (GFSI) و سازمان صنایع غذایی اروپا (CIAA) اقدام به تدوین استاندارد ISO 22000:2005 نمود.

این استاندارد شامل سه بخش اصلی می باشد که عبارتند از:

.برنامه های پیش نیاز (به نوع سازمان بستگی دارد، مثل روشهای خوب کشاورزی GAP، روشهای خوب دامپزشکی GUP، روشهای خوب ساخت GMP، روشهای خوب بهداشت GHP، روشهای خوب تولید GPP، روشهای خوب توزیع GDP، روشهای خوب داد و ستد GTP و ...) که به عنوان مرجع به آن اشاره شده است، ارتباطات تأثیرگذار بر یکدیگر ( اعم از داخلی و خارجی، پائین دستی و بالادستی)

.نیازمندیهای سیستم تجزیه و تحلیل مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی HACCP بر اساس کدکس های غذایی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیرۀ غذایی از ابتدا تا مرحله مصرف نهایی

.نیازمندیهای سیستم مدیریت صنایع غذایی

این استاندارد در سپتامبر 2005 رسماً توسط کمیتg فنی ISO/TC34 منتشر گردید و با استاندارد

ISO 9001 در یک ردیف قرار گرفت تا سازگاری این دو استاندارد را افزایش دهد.

در این استاندارد مفاهیم اساسی که در HACCP مطرح می گردد و همچنین اصطلاحات و مفاهیمی که در کدکس های غذایی مد نظر قرار می گیرد همسو شده است و با هماهنگی ایجاد شده در آن با استاندارد سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2000 این امکان فراهم شده است تا شرکتها بتوانند سیستم مدیریت خود را با آن تقویت کرده و با توجه به الزامات ایمنی غذایی HACCP امکان بروز خطا در هنگام انجام فعالیت را به حداقل رسانده و ریسک مصرف کننده را به کمترین حد برسانند.

در این استاندارد الزامات یک سیستم مدیریت کیفیت به شرح زیر مورد توجه قرار می گیرد:

.الزامات مستندسازی شامل کنترل مدارک و داده ها، کنترل سوابق

.الزامات مسئولیت مدیریت شامل تعهد مدیریت، خط مشی ایمنی مواد غذایی، طرح ریزی سیستم، مسئولیت و اختیارات، رهبری تیم های غذایی، ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی، واکنش و آمادگی در شرایط اضطراری، بازنگری مدیریت

.الزامات مدیریت منابع شامل تأمین منابع، منابع انسانی، زیرساخت ها، محیط کار

.الزامات طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن شامل برنامه های پیش نیازی PRP، مراحل مقدماتی تجزیه و تحلیل خطر، تیم ایمنی غذایی، خصوصیات مواد خام و ترکیبات و فرآورده و محصول نهایی مورد مصرف، نمودارهای جریان، مراحل فرآیند و کنترل های اصلی، تجزیه و تحلیل و شناسایی و کنترل خطر، استقرار PRP های عملیاتی، استقرار برنامه HACCP، بهینه سازی PRP ها و طرح های HACCP، طرح ریزی تصدیق، سیستم ردیابی، کنترل محصول نامنطبق، اقدامات اصلاحی

.الزامات تصدیق، صحه گذاری و بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی شامل صحه گذاری مجموعه فعالیت های کنترلی، کنترل، پایش و اندازه گیری، تصدیق سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، ممیزی داخلی، ارزیابی نتایج منحصر به فرد تصدیق، تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از فعالیت های تصدیق، بهبود مستمر، به هنگام سازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

استقرار این سیستم برای سازمان های زیر کاربرد دارد:

.تمامی شرکتهایی که به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در یک یا چند مرحله از زنجیرۀ غذایی مشغول به فعالیت می باشند

.شرکتهایی که در صنعت غذایی به صورت مستقیم فعالیت می کنند.مانند: تولیدکنندگان خوراک دام، دروگرها، کشاورزان، تولیدکنندگان مواد ترکیبی، تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشی ها، فروشگاه های مواد غذایی، خدمات غذایی، خدمات تهیه غذا، سازمانهای ارائه دهنده خدمات مربوط به مواد پاک کننده و بهداشتی، حمل و نقل، انبارش، توزیع و ......

.شرکتهایی که در صنعت غذایی به صورت غیرمستقیم فعالیت می کنند.مانند: تأمین کنندگان تجهیزات، پاک کننده ها و مواد بهداشتی، مواد بسته بندی و سایر مواد در تماس با غذا و .....

فوائد اجرا و استقرار این استاندارد برای سازمان ها عبارت است از:

.تأمین محصول ایمن برای مصرف کننده

.اثبات تطابق با الزامات قانونی

.برقراری ارتباط اثربخش در مورد مسائل ایمنی غذا با تأمین کنندگان، مشتریان و طرفهای ذینفع مرتبط با زنجیرۀ غذایی

.افزایش ایمنی محصول و کاهش ریسک مصرف کننده و اطمینان بخشیدن به او در خصوص کیفیت محصولات

.تحلیل نظام مند و تحقق ایمنی با استفاده از فرآیندی کارآمد که به تحلیل ایمنی محصول در حین فرآیند می پردازد و با فعالیت های کنترلی مناسب برای کشف به موقع مخاطراتی که بر سلامتی و بهداشت مصرف کنندگان تأثیر می گذارد سیستم هوشمندی را برای کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه بنا می نهد

.شناسایی و ارزیابی کلیۀ مخاطراتی که امکان وقوع منطقی آنها در زنجیرۀ غذایی انتظار می رود، شامل مخاطراتی که ممکن است مرتبط با نوع فرآیند و یا امکانات به کار رفته باشند.

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  تهران، میدان گلها، خیابان 4/1، پلاک 104، واحد 1
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: استاندارد بین المللی صنعت غذایی (ایزو 22000:2005
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
استاندارد ایزو برای صنایع غذایی اخذ گواهینامه استاندارد ایزو برای صنایع غذایی از آمریکا اخذ گواهینامه استاندارد ایزو از آمریکا

آگهی های مرتبط