ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

دوره آموزشی مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران

دوره آموزشی مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران

لينك سايت اين آگهي

قیمت : 275هزار تومان

گروه فود سرویس پیشرو پنجمین دوره اموزش اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ را برگزار می نماید
مخاطبان:
علاقمندان ورود به صنعت غذا رسانی و راه اندازی رستوران و کترینگ، مدیران رستوران ها و کترینگ هایی که می خواهند کیفیت خدمات خود را ارتقاء داده و نقایص و کمبودهای کسب و کارشان را برطرف سازند، آشپزها، کمک آشپزها، دیگر پرسنل آشپزخانه،
اطلاعات فوری و کوتاه 
تاریخ آخرین دوره برگزار شده: 18و 19 آذر
دوره های بعدی : تماس و اعلام آمادگی با ذکر تاریخ مورد نظرتان جهت رزرو- مدت آموزش: یک روز - 9 صبح الی 18--
هزینه آموزش (هر نفر): 275هزار تومان ] تماس فوری: ***********
اهمیت و فواید این دوره ی آموزشی
آموخته های این دوره ممکن است میلیونها تومان در هزینه های خرید تجهیزات صرفه جویی ببار آورد و یا تصویری دقیق و حقیقی از کسب و کار غذا را برای شما نمایان سازد تا بتوانید با توجه به میزان سرمایه، علاقه و دانش خود بهترین تصمیم را در مورد آینده شغلی خود در صنعت کترینگ و رستوران داری اتخاذ نمایید.
معرفی استاد سوسنی
جناب آقای استاد سوسنی، بزرگمرد علم آشپزی صنعتی ایران، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها و نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.
تحصیلات آکادمیک :
فارغ التحصیل از دانشگاه جورجیا کالج امریکا- گرایش عملیات غذایی(Food Operations)
تجربیات اجرایی :
•سر آشپز تشریفات و ضیافت ها و مدیر غذا و نوشابه موسسه غذارسانی اسمیت - ایالت فلوریدا
•سرآشپز هتل شرایتون ( آمریکا)
•سر آشپز کل رستوران هتل بست وسترن در ایالت فلوریدا
•سرآشپز هتل وریزورت اسپا در ایالت فلوریدا
•سر آشپز رستوران سایت پورت( آمریکا)
•سرآشپز سابق کیترینگ هواپیمایی آرمان (کترینگ مشترک هواپیمایی آسمان و ماهان)
•سرآشپز سابق هتل آزادی
مشاوره و راه اندازی :
•مشاور رستوران بین المللی سان لیو (Sun Live) – (شعبه اول:خیابان ونک-شعبه دوم: مرکز خرید تیراژه-شعبه سوم: هایپراستار) 1391
•مشاور رستوران پنت هاوس 5 ستاره سورن (واقع در مرکز خرید پرنیان- بلوار ارتش)-1392
•مشاور رستوران باران – پروژه برج- هتل سه قلوی باران- مشهد-1392
•مشاوره و راه اندازی باشگاه پذیرایی فرمانیه - 1378
•مشاوره و راه اندازی شعبه نخست رستوران آندو (تقاطع آپادانا-سهروردی شمالی)- 1378
•مشاوره و راه اندازی تهیه غذای ضیافت آرا- 1389
•مشاوره مجتمع پذیرایی هفت خوان شیراز- 1389
•مدرس کل آشپزی موسسه آموزشی مطالعات و مشاوره بنیاد جانبازان
•مدرس آموزش های حین کار گروهی به پرسنل آشپزخانه، پذیرایی و خدماتی شرکتها، کارخانجات ، رستورانها و ..از جمله پتروشیمی مارون، بندر ماهشهر، پارس جنوبی، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت صنایع الکترونیک ایران(صایران)، گروه سایپا و ...
•آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل مربوطه در پتروشیمی پارس(عسلویه)- 19 الی 21 آبان 1393
•مدرس نخستین سری از آموزشهای مقدمات و اصول راه اندازی کترینگ و رستوران (دوره های مهر و آبانماه 93)
نحوه آموزش، محتوا و اطلاعات دوره :
سرفصل های این دوره آموزشی براساس سرفصل های کتاب راهنمای جامع آشپزی صنعتی ( تالیف استاد سوسنی ) و به صورت تئوری- تجربی و پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد . شرکت کنندگان پس از دوره می توانند جهت بهره گیری از خدمات آموزشی تخصصی(درمحل) و خدمات بازبینی و اصلاح ایرادات رستوران/کترینگ (در محل) و راه اندازی کسب و کار خویش با آقای قربانزاده تماس حاصل نمایند.

روش پرداخت
واریز به شماره حساب یا شماره کارت (بنام مهدی قربانزاده) :
شماره کارت بانک ملی ***********74506 - شماره حساب بانک ملی: ***********04
شماره کارت بانک آینده :***********03613 - شماره حساب بانک آینده :***********03
تاریخ آخرین دوره برگزارشده ( چهارمین دوره) : 1 و 2 آذر
تاریخ برگزاری پنجمین دوره : نیمه دوم آذرماه(پس از رسیدن به حد نصاب)– از ساعت 9 صبح الی 3 بعد از ظهر
دوره های آتی: لطفا تماس بگیرید و با مشخص کردن زمان مناسب برای حضور، بعنوان داوطلب دوره های بعدی اعلام آمادگی بفرمایید.
نظرات و توصیه های شرکت کنندگان دوره های قبلی:
سرکار خانم شکر الله :
“این دوره آموزشی علی رغم مدت کوتاه آن، نکاتی کلیدی، روشهایی استاندارد و صحیح را در مورد فرآیندهای غذایی رایج در یک کترینگ/رستوران را به من آموخت که این آموخته ها و نکات به راه اندازی و مدیریت صحیح کسب و کار غذایی آینده ام کمک شایانی خواهد نمود.اکنون برای شروع کسب و کار با در مقیاس کم و بستر سازی از ابتدا جهت توسعه کسب و کارم در آینده بیش از پیش مصمم شده ام"
جناب آقای وفا :
" این دوره در مدت زمان کوتاهش، دید جدیدی نسبت به این کسب و کار برای من ایجاد نمود که مرا در موفقیت در کسب و کارم غذایی ام یاری خواهد نمود"
سرکار خانم کلانتری:
نکات طلایی و سودمندی در این دوره در زمینه نگهداری و انبارش مواد غذایی و اهمیت و نقش دما آموخته شد که از اهمیت آن بی اطلاع بوده و این موارد بسیار برایم جالب و سودمند بود "
جناب آقای رحمتی:
" ما صحبت های اولیه با یک شرکت مشاوره اما فعال در ساخت تجهیزات را انجام داده بودیم و بطور اتفاقی آگهی آنلاین این دوره ها را دیده و در آن شرکت کردم. آن شرکت بر خرید سریعتر تجهیزات اصرار می نمود و این دوره باعث شد تا به اهمیت استفاده از آموزش و مشاوره قبل از شروع کار واقف شوم. امیدوارم دوره های مکمل دیگری برای افرادی چون من برگزار گردد."
خانم رضوانی:
“بنده همیشه فکر میکردم که بایستی زودتر کار را شروع نمود و کم کم تجربیات مهم کاری را در حین کار متوجه شده و مد نظر و توجه قرار داد. وقتی با اصرار همسرم که بسیار به آموزش معتقد است مواجه شدم تصمیم گرفتیم در این دوره شرکت کنیم و اکنون قصد داریم با کمک آموخته های این دوره کسب و کاری کوچک اما اصولی را شروع کنیم"
سرکار خانم خدابخش :
نکات مثبت این دوره را در قالب موارد ذیل بیان میکنم :
1.تسلط استاد سوسنی به مطالب (انتخاب درست مدرس دوره)
2.ترسیم یک دیدگاه کلی به زوایای مختلف کسب و کار غذا
3.نکات ظریف و مهم که اغلب نادیده گرفته می شود
4.زمان بندی دوره
5.بطور کلی سرفصل ها
6.کتاب مربوط به دوره

سرفصل های دوره (کتاب راهنمای جامع آشپزی صنعتی)
طراحی منو
•منو نویسی
•انواع منو
•ساختار منو
•فهرست بندی طراحی منو

طراحی آشپزخانه
•آشپزخانه ها وتفاوتهای فیزیکی آنان
•پلان چند نمونه آشپزخانه گرم و سرد با تجهیزات
•تاثیر منو غذایی در فرایند طراحی وچیدمان آشپزخانه ها
•سبک های غذا ((Cuisines
انبار داری، کنترل و نگهداری مواد غذایی
•درخواست کالا، نگهداری کالا و کنترل مواد غذایی
•درخواست مواد غذایی
•نگهداری در انبار
•اتاق سرد cold room
•اتاق خنک chill room
•موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا
•استانداردهای فیزیکی نگهداری مواد غذایی
•سازماندهی آشپزخانه ها
•ترکیب مواد و تولید غذا
•پیش غذاها و اشتها آورها
•چرخش شیفت پرسنل

آماده سازی
•آماده سازی مواد اولیه
•آماده سازی مواد غذایی
•آماده سازی (میزان پلاس)
پخت
•روشهای پخت
•پروتئین ها
پرسیون و سرو کردن
• ارائه گارنیش و تزئین کردن غذا
•عوامل اصلی ارائه و پرزنتیشن غذا
•سایر خدمات (مشاوره، راه اندازی، آموزش، اصلاح و بازبینی)
•- ارائه مشاوره کامل رستوران از طراحی سالن، منونویسی ، تهیه ریسیپی کارت تا مرحله بهره برداری وآغاز به کار (تداوم کنترل بهره وری و کنترل کیفیت درصورت توافق)
•- اعطای نمایندگی برندهای فست فود (مشاوره تا اجرا)
•- واگذاری کسب و کارهای غذاهای میان وعده و کانتری (Middle Course)
•- مشاوره، راه اندازی و تجهیز رستوران، تهیه غذا، فست فود و سایر مراکز غذایی- پذیرایی با تیم مجرب و کارآزموده ی علمی بر اساس متد های جدید و تحت نظر استادان آشپزی
•- بازبینی و اصلاح منو و ریسیپی رستوران/کترینگ های درحال کار و رفع اشکالات و ایرادات در مراحل خرید، انبار، نگهداری-آمادی سازی مواد – فرآیند پخت و پز-پرسیون، گارنیش و تزئینات غذا، سرویس دهی، جهت ارتقاء کیفیت و افزایش فروش
•-آموزش گروهی تخصصی پرسنل آشپزخانه (تمامی افراد-تمامی تخصص ها)و ...

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با کلیه خدمات "گروه فود سرویس پیشرو" از شما دعوت می نماییم که به این نشانی اینترنتی مراجعه نمایید :
 www.parscenter.com/FoodService

» سایر تصاویر برای این آگهی

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان تهران
آدرس :  استان تهران - تهران
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: دوره آموزشی مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط