ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

سیستم صاعقه گیرMOV Lightning Protection برق گیر SURGE ARRESTER

سیستم صاعقه گیرMOV Lightning Protection برق گیر SURGE ARRESTER

قیمت : 33993055/02133993009/09121066223

سیستم صاعقه گیر (Lightning Protection ) :
هدف از نصب صاعقه گیر حفاظت از سیستمها و افراد در برابر صاعقه و ایجاد مسیری مطمئن جهت انتقال جریان عظیم صاعقه به زمین می باشد ، در این سیستمها رادهای هوائی وظیفه جذب صاعقه و هادیهای نزولی وظیفه انتقال جریان را به شبکه ارتینگ به عهده دارند.سیستم صاعقه گیری که به درستی طراحی و نصب شده باشد امنیت جانی افراد و ایمنی تجهیزات را بدنبال خواهد داشت.

بر اساس تحقیقات بطور متوسط در هر ثانیه بیش از پنجاه صاعقه به زمین اصابت می نماید و خسارات جانی و مالی فراوانی بر جای می گذارد بطور کلی حوادثی که توسط صاعقه پدید می آید به دو گروه تقسیم می شوند.یک-حوادثی که به سبب برخورد مستقیم صاعقه بوجود می آید.دو-حوادثی که به سبب اثرات غیر مستقیم صاعقه بوجود می آید.وقتی به یک سازه یا یک ناحیه مشخص صاعقه اصابت می کند می تواند سبب خسارات قابل توجهی که معمولا با آتش همراه است شود.حفاظت در برابر این خطرات توسط صاعقه گیرهای الکترونیکی فراهم میگردد.این سیستم درست قبل از حدوث صاعقه بطور طبیعی محتوی الکتریکی اتمسفر بطور ناگهانی افزایش یافته و این تغییر وضعیت توسط واحد جرقه زن حس و کنترل می شود .صاعقه گیرهای الکترونیکی انرژی موجود در هوای متلاطم پیش از طوفان را که حدود چندین هزار ولت بر هر متر است جذب و در واحدهای جرقه زن ذخیره می نماید و در نهایت واحد جرقه زن با تخلیه بار الکتریکی خازنها بین الکترودهای فوقانی و الکترود مرکزی اش هوای اطراف را یونیزه می کنند شرکت مهندسین مشاور پایا بنیان صنعت با در اختیار داشتن افراد متخصص و نرم افزارهای محاسباتی پیشرفته طرح و جانمایی استاندارد قرار گیری صاعقه گیر را برای پروژه های مختلف ارائه مینماید





مشخصات سیستم صاعقه گیر :

- لوازم و تجهیزات مورد استفاده دراین سیستم برابر با استانداردهای بین المللی ومعتبر جهانی همچون NFC17-102, BS 6651, NFPA 780, IEC 61024 میباشد .
- روش نصب سیستمهای مذکور نیز با ضوابط و معیارهای مندرج در استاندارهای نامبرده مطابقت مینماید .
- پایه های هوائی برقگیر شامل یک میله نوک تیز و یک پایه مجهز به سیستم اتصال هادی نزولی باشد .
- لوازم و تجهیزات انتقال جریان از جنس مس ، آلیاژ مس یا فولاد ضد زنگ میباشد .
- جنس فوقانی برقگیرها مقاوم دربرابرگازهای خورنده صنایع بوده و مناسب برای حرارتهای˚c50 میباشد .
- دکل برقگیرها از دکل خود اتکا میباشد .
- کلیه بست ها از آلیاژ مس یا فولاد ضد زنگ میباشد.

شرایط یک صاعقه گیر خوب :
- امکان انتخاب شعاع حفاظتی گسترده
- دستیابی به کیفیت و تکنولوژی برتر روز
- بهره گیری از سیستم عملکرد کاملا مستقل و خودکفا (بدون احتیاج به نور،باد،باطری و غیره.......)
- عمر طولانی
- یکپارچگی محور اصلی صاعقه گیر از نوک آن تا نقطه اتصال به هادی میانی
- هم در شرایط واقعی و هم در شرایط آزمایشگاهی صحت و عملکرد آن به تایید رسیده باشد.





چگونگی عملکرد یک صاعقه گیر الکترونیکی ( ESE ) :
اینگونه از صاعقه گیرها انرژی مورد نیاز خود را بطور طبیعی از میدان الکتریکی اتمسفر دریافت می کنند و شدت این میدان در هنگام طوفان چندین کیلو ولت بر متر است.
میله های پایینی این صاعقه گیر، با جذب این بارها باعث ذخیره انرژی مورد نیاز در واحد جرقه زن (Triggering Unit) می شوند.
درست قبل از وقوع صاعقه، شدت میدان الکتریکی سریعا افزایش می یابد و این تغییرات به سرعت توسط صاعقه گیرکشف و به واحد صاعقه گیر ارسال می شود.در این زمان انرژی ذخیره شده با کمک جرقه به نوک میانی تخلیه و منجر به یونیزاسیون محیط اطراف می شوند .



چگونگی عملیات یونیزاسیون در نوک صاعقه گیر :
آزاد سازی کنترل شده یون : واحد جرقه زن(TRIGGERING) شرایطی را ایجاد می کند تا چشمه جوشانی از یون(کرونا) در اطراف میله نوک تیز فراهم شود.دقت عمل این واحد باید به گونه ای کنترل شده باشد که آزاد سازی یونها را درست چند میکرو ثانیه قبل از وقوع تخلیه صاعقه صورت دهد.
حضور حجم وسیع بارهای الکتریکی در اطراف صاعقه گیر و ازدیاد ناگهانی میدان الکتریکی محیط قبل از صاعقه، باعث می شود که زمان تولید کرونا ( (corona effect triggeringبسیار کوتاه شود.
صاعقه گیر باید طوری طراحی شده باشد که عملاً حمله ای که از نوک برقگیر به ابر می رود زودتر از حملاتی باشد که از هر نقطه مرتفع دیگری ممکن است به ابر فرستاده شود بدین معنی که صاعقه گیر باید نقطه ترجیحی دریافت صاعقه در محیط تحت حفاظت باشد.



قطعات مورد نیاز در سیستم صاعقه گیر :
- صاعقه گیر الکترونیکی ، جنس بدنه استیل ضد زنگ
- پایه نصب صاعقه گیر با پوشش ضد زنگ
- کلمپ اتصال تسمه به صاعقه گیر
- کلمپ اتصال صاعقه گیر به پایه
- کلمپ مخصوص اتصال سیم مسی به پایه صاعقه گیر
- کلمپ مخصوص اتصال تسمه مسی به پایه صاعقه گیر
- بست مخصوص سیم مسی به بدنه سازه
- بست مخصوص تسمه مسی به بدنه سازه
- تسمه مسی
- سیم مسی
- جعبه تست مقاومت زمین به انضمام سکسیونر قطع زمین
- شمارنده صاعقه
- دریچه بازدید چاه ارت چدنی
- مواد شیمیایی کاهنده مقاومت زمین
- صفحه مسی
- راد مسی

طلاعاتی در باره برقگیر
همانطوریکه از نام این وسیله مشخص است کار آن حفاظت تجهیزات است در مقابل ولتاژ های اضافه که معمولاً در زمان کلید زنی و یا ولتاژها صاعقه پدید می آید .یکی از مواردی که درانتخاب و نصب برقگیرها باید رعایت شود حد اقل ولتاژ تجهیزات و محل مناسب نصب آن است .

ولتاژ الکتریکی برقگیر متناسب با بیشینه ولتاژی است که در فرکانس 50 هرتز شبکه ممکن است پیدا شود انتخاب میشود که این ولتاژ معمولا نباید از 15/1 تا 25/1 برابر ولتاژ نامی شبکه کمتر باشد .

در زمان محاسبه برقگیرها باید بدترین و نا مساعد ترین حالت که در موقع اتصال کوتاه شدن یک فاز و یا بالا رفتن ولتاژ یک فاز نسبت به زمین پیش می آید را در نظر داشت و همچنین شدت صاعقه که در منطقه سابقه داشته را مد نظر داشت .برقگیرها را باید در نزدیکترین نقطه به تجهیزات که می خواهیم حفاظت شوند نصب گردد .

انواع برقگیرها :

الف ) برقگیرهای نوع جرقه ای :

برقگیری است که ما بین سیم انتقال انرژی و زمین بسته میشود و تشکیل شده از دو گلوله در فاصله ای محاسبه شده که به محض رسیدن موج سیار فشار قوی به نقطه ای برقگیر قرار دارد ، بین این دو گلوله جرقه میزند و بار الکتریکی به زمین هدایت میشود و بدین ترتیب تخلیه میشود .بزرگترین عیب این برقگیرها تاخیر بسیار زیاد در ایجاد جرقه است ( تخلیه الکتریکی )، زمان لازم برای آماده سازی جرقه کامل بین دو الکترود در حدود 3- 10 تا 8- 10 ثانیه طول می کشد .

ب ) برقگیرها آرماتور :

معمولاً جهت حفاظت ترانسفورماتورها در مقابل اختلاف سطح زیاد طول مقره های عبوری ترانسفورماتورها ( بوشینگها ) از دو میله فلزی شاخکی در دو سر ایزولاتور نصب میشود ، اختلاف سطح را بطور مصنوعی قدری کوتاه تر می کنند ، فاصله هوایی دو الکترود باید بقدری باشد که اگر ولتاژ دو سر ایزولاتور به اندازه 5/1 تا 2 برابر ولتاژ نرمال ترانسفورماتور برسد این الکترود هیچگونه تخلیه الکتریکی حاصل نشود این برقگیرها عملاً جهت حفاظت بوشینگ های ترانسفورماتور استفاده میشود ، زیرا در صورت نبودن این شاخک ها تخلیه الکتریکی ناچاراً از روی مقره ها صورت میگیرد و باعث شکستن و از بین رفتن لعاب مقره ها (بوشینگ ها )

می شود .

ج ) برقگیرها نوع لوله ای :

در مقایسه با نوع جرقه ای زمان بسیار کمتری در تخلیه الکتریکی دارد ، در واقع نحوه عملکرد این نوع برقگیرها طوری است که جریان هدایت شونده ناشی از تخلیه الکتریکی پس از یک یا چند نیمه موج فرکانس در اثر گازی که خود برقگیر تولید میکند از بین میرود و از این جهت میتوان آنرا برقگیر نوع جرقه خاموش کننده دانست .

د) برقگیر نوع بافنتیل ( مقاومت های غیر خطی ):

برقگیری است که در موقع کار عادی شبکه ، هیچگونه جریانی از آن عبور نمی کند و در موقع اضافه ولتاژ بصورت هادی در آمدهو عمل تخلیه را انجام میدهد و به محض رفع اضافه ولتاژ بصورت عادی در آمده و بکارش ادامه می دهد .مقاومت متغیر این نوع برقگیرها را طوری انتخاب میکنند که افت ولتاژ دو سر برقÚ ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  تهران لاله زار جنوبی پاساژ تهران واحد203
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: سیستم صاعقه گیرMOV Lightning Protection برق گیر SURGE ARRESTER
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
SKT SKKQ – SKVC Semikron –rad electric ماژول دوبل دیود ماژول IGBT رکتیفایر خطوط تلفن skkt دیود کابلی تریستور دیسکی SKN تریستور کابلی ماژول دوبل تریستور کابل های شبکه و کابل های کواکسیال

آگهی های مرتبط